Ellen DeGeneres, prima emisiune dupa scandalul legat de mediul de lucru toxic

Ellen DeGeneres, prima emisiune dupa scandalul legat de mediul de lucru toxic
Ellen DeGeneres, prima emisiune dupa scandalul legat de mediul de lucru toxic

Ellen DeGeneres a revenit cu prima editie a emisiunii ei, din sezonul 18. Acest nou sezon este insa, din pacate, marcat de scandalul care a rascolit showbiz-ul din State. Un imens scandal mediatic a adus la lumina situatia toxica pentru angajati, care au fost tratati in mod inuman de catre conducere. Pentru ca nu putea lasa acest lucru sa ramana nediscutat in aceasta editie, prezentatoarea a decis sa le adreseze din nou scuze celor afectati, scrie TVLine.

“Am invatat ca aici s-au intamplat lucruri care NU trebuiau sa se intample vreodata. Iau asta in serios si vreau sa le cer iertare tuturor celor care au fost afectati. Imi dau seama ca detin o functie care imi acorda un privilegiu si o putere, iar cu asta vine si o responsabilitate. Eu imi asum raspundere pentru tot ceea ce se intampla in aceasta emisiune”, si-a inceput discursul Ellen.

Ellen DeGeneres, prima emisiune dupa scandalul legat de mediul de lucru toxic

Cu toate ca a evitat sa ofere prea multe detalii din culise, DeGeneres a adaugat totusi ca: “Am facut niste schimbari necesare pentru show. De astazi incepem un capitol nou. Adevarul este ca eu chiar sunt acea persoana pe care o vedeti la TV. Insa sunt si multe alte lucruri. Uneori sunt trista, furioasa, anxioasa, frustrata. Alteori devin agitata. Si lucrez la toate aceste lucruri. Insa este un efort continuu. Nu cred ca sunt o actrita atat de buna incat sa vin aici timp de 17 ani, zi de zi, si sa va pacalesc pe toti”.

“Aceasta sunt eu, iar intentia mea este mereu sa fiu cat de buna pot ca persoana. Si, daca am dezamagit vreodata pe cineva sau le-am ranit sentimentele unor persoane, imi pare rau pentru asta”, a mai adaugat Ellen.

Citeste si: Ellen DeGeneres Show revine cu un nou sezon. Cum au decurs negocierile dupa scandal

Ce acuzatii au adus angajatii emisiunii si ce masuri s-au luat pana acum

Warner Bros. Television a anuntat luna trecuta ca trei producatori seniori au fost concediati din emisiunea lui Ellen. Este vorba despre Ed Glavin, unul dintre producatorii executivi, Jonathan Norman, un co-producator executiv si Kevin Leman, scenaristul emisiunii.

Au fost concediati ca urmare a investigatiei interne asupra multiplelor acuzatii. Au fost acuzati de cultivarea unui mediu de munca toxic in culisele popularului talk-show de zi. Angajatii au descris un mediu de lucru plin de „rasism, teama si intimidare”.