Noul iubit al lui Katie Holmes, Emilio Vitolo, a fost logodit cand si-au inceput relatia. Si-a parasit logodnica printr-un mesaj cu cateva ore inainte ca fotografiile sa fie facute publice cu el insotind actrita in New York.

Emilio Vitolo – despartire de la distanta

Bucatarul si actorul Emilio Vitolo Jr., in varsta de 33 de ani, i-a trimis un mesaj de separare designerului Rachel Emmons, in varsta de 24 de ani. In aceeasi zi au fost publicate pentru prima data fotografii cu el impreuna cu Holmes la o intalnire.

Emilio Vitolo si-a incheiat logodna de 18 luni fara sa mentioneze noua sa aventura, a spus un prieten.

„Pana la aparitia acestei stiri, Rachel habar n-avea ce se intampla”, a spus unul dintre prietenii lui Emmons site-ului.

„Este un inselator, iar aceasta nu este o poveste cu„ sfarsitul fericit ”, a spus ea despre Emilio Vitolo. El lucreaza la restaurantul Nolita al familiei sale, favoritul celebru al lui Emilio Ballato.

„Aveau planuri concrete de nunta … acum ea a ramas cu o stire proasta si este fortata sa se mute acasa”, a declarat prietena pentru presa.

Un prieten a mai declarat pentru Sun ca Emmons a fost „uimita” atunci cand Emilio Vitolo a trimis textul de despartire. A aflat despre Holmes abia cand prietenii i-au trimis articole despre noua poveste de iubire a actritei in varsta de 41 de ani.

Lipsa de respect

„Ea crede ca este lipsit de respect pentru faptul ca este atat de public”, a spus prietena ziarului din Marea Britanie. Am mai spus de asemenea, ca i se pare totul „bizar si dezamagitor”.

„Rachel simte ca Emilio Vitolo ar fi putut fi mai cinstit si ar fi putu sa o trateze ​​ca un domn si fata in fata”, a spus prietenul.

In ceea ce o priveste pe Holmes, prietenul a remarcat: „Nimeni nu stie cu adevarat daca Katie era constienta ca era cu Rachel. Daca ea stia, este un exemplu rau pentru fiica ei”.


Sursa: PageSix