Ellen DeGeneres Show revine cu un nou sezon. Cum au decurs negocierile dupa scandal

Emisiunea prezentatoarei Ellen DeGeneres revine cu un nou sezon. Cum au decurs negocierile dupa scandal
Emisiunea prezentatoarei Ellen DeGeneres revine cu un nou sezon. Cum au decurs negocierile dupa scandal

Ellen DeGeneres Show este programata pentru a reveni la Canalul 9 in cursul acestei luni. Reteaua australiana a ajuns la un acord cu Warner Bros. Acordul lui Ellen cu Canalul 9 trimite un mesaj clar ca nu pleaca nicaieri. Afirmatia vine dupa ce emisiunea ei a fost zguduita de scandaluri in ultimele luni.

Canalul 9 a confirmat vineri catre Daily Mail Australia ca noile episoade ale emisiunii vor fi difuzate din 22 septembrie. Confirmarea vine dupa o pauza de doua saptamani.

Talk-show-ul din SUA se confrunta cu acuzatii de mediu „toxic” la locul de munca

Stirile negative au permis aparent Canalului 9 sa negocieze o afacere mai ieftina.

„Noul sezon al emisiunii Ellen DeGeneres va fi difuzat pe Canalul 9 incepand cu 22 septembrie, asteptam cu nerabdare sa revina emisiunea”, a declarat un reprezentant al retelei. Stirea a aparut pentru prima data pe site-ul TV Blackbox .

Luna trecuta, principalul comentator TV, Rob McKnight a spus ca el crede ca aceasta controversa din jurul emisiunii lui Ellen DeGeneres a aparut „la momentul perfect in timpul unei perioade de negociere” si a oferit Canalului 9 „puterea de negociere”.

McKnight, fost executiv senior la Canalul 9, a declarat atunci redactiei Daily Mail Australia ca 9 avea pozitia de invidiat de a fi „dispus sa se indeparteze” de tranzactie.

Cei de la Canalul 9 sunt in negocieri

„Odata cu scaderea pietei publicitatii, din cauza recesiunii coronavirusului, accentul este pus pe prime time. Sunt sigur ca le-ar placea sa o pastreze pe Ellen, insa toata aceasta controversa a aparut la momentul potrivit pentru ei in timpul unei perioade de negociere. Vor arunca o privire asupra evaluarilor Desperate Housewives din slotul Ellen si vor vedea daca ii afecteaza negativ inainte de a se indeparta de afacere. Aici este vorba despre obtinerea celei mai bune oferte pentru Canalul 9. Controversele vin si pleaca, dar in acest moment fiecare dolar conteaza.”

McKnight a facut, de asemenea, predictia indrazneata ca The Ellen DeGeneres Show va continua sa se vanda bine in Australia si alte teritorii de peste mari, in ciuda stirilor negative.

“Ellen nu va pierde niciun spectator si va avea un rating mai bun ca niciodata”, a spus el. „Fanii ei nu vor sa stie adevarul. Vor sa creada ca este un suflet generos care nu ar trata pe nimeni rau.”

Analiza lui McKnight a venit dupa ce Channel Nine a ales sa nu mai difuzeze Ellen DeGeneres Show luna trecuta. Decizia a fost luata in asteptarea unei anchete WarnerMedia privind acuzatiile de rasism, agresiune si hartuire sexuala.

Show-ul Ellen DeGeneres este anulat de pe Canalul 9

Deocamdata, reteaua difuzeaza reluari ale Desperate Housewives. Acestea au fost ecranizate anterior pe Seven – in intervalul orar obisnuit al lui Ellen DeGeneres, intre orele 12 si 13.

„Am oprit showul Ellen pe Canalul 9 si l-am inlocuit cu Desperate Housewives”, a declarat atunci un purtator de cuvant al Nine pentru Daily Mail Australia.

Warner Bros. Television a anuntat luna trecuta ca trei producatori seniori au fost concediati din emisiunea lui Ellen. Este vorba despre Ed Glavin, unul dintre producatorii executivi, Jonathan Norman, un co-producator executiv si Kevin Leman, scenaristul emisiunii.

Au fost concediati ca urmare a investigatiei interne asupra multiplelor acuzatii. Au fost acuzati de cultivarea unui mediu de munca toxic in culisele popularului talk-show de zi.

Angajatii au descris un mediu de lucru plin de „rasism, teama si intimidare”.

Sursa si foto: DailyMail