Surpriza in showbiz-ul din Romania! Cantareata de muzica populara Amalia Ursu este din nou insarcinata! Sotia lui Vasilica Ceterasu va aduce pe lume gemeni si a marturisit ca este mai fericita ca oricand!

Soția celebrului Vasilică Ceterașu, Amalia Ursu, va deveni mamă pentru a doua oară. Artista a primit vestea neașteptată din partea medicilor, aceea că va avea gemeni. Cântăreața mai are o fetiță în vârstă de 6 ani, pe micuța Selena. Amalia Ursu și soțul ei faimos se bucură din plin de rolul de părinți și așteaptă cu nerăbdare să își țină cei doi bebeluși în brațe.

„Ne doream, dar n-am știut că vor fi doi. Eu am fost un pic în stare de șoc atunci, n-am știut că vor fi doi. N-am avut probleme, deocamdată mă simt bine”, a declarat Amalia.

Amalia Ursu și Vasilică Ceterașu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din România. Cei doi fac furori de fiecare dată când apar pe scenă sau la tv și cuceresc publicul autohton cu piesele lor artistice și energia debordantă. Dincolo de succesul în carieră, aceștia au avut parte de momente tensionate în căsnicie, cauzate de infidelitățile artistului.

Vasilică Ceterașu a recunoscut public faptul că și-a înșelat soția de mai multe ori, însă a reușit să o convingă pe aceasta să îl ierte și să își păstreze căsnicia.

Extrem de sincer, Vasilică Ceterașu a vorbit de nenumărate ori despre escapadele amoroase și infidelitățile sale. Artistul a fost prins de soție de mai multe ori în compania altor femei și a reușit cu greu să o convingă pe partenera lui de viață să îl ierte.

„Noi am fost și certați. M-a și prins, când mă urmărea prin oraș cu mașina când eram cu altele în drepta. Noi eram împreună, dar mai vorbeam și cu altele. Dar doar vorbeam. Mă urmărea prin oraș și mi-a zis că se mută la mine. Apoi a rămas însărcinată, am făcut nunta. (…)

Ziceam că sunt plecat și ea mă urmărea. Și mă găsea. Nu m-a bătut, că fugeam. La mine e greu să mă prinzi, mă vezi, dar nu mă prinzi”, a mărturisit acesta.

În pofida infidelităților, Amalia Ursu și-a iertat soțul, iar în prezent aceștia au o căsnicie liniștită. Cei doi așteaptă cu nerăbdare să devină părinți pentru a doua oară. Amalia Ursu este însărcinată și va aduce pe lume gemeni. Frumoasa artistă are o carieră de succes în muzică și este extrem de apreciată de publicul autohton. La fel stau lucrurile și când vine vorba de soțul ei faimos, Vasilică Ceterașu. Acesta face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene.