Surpriza in showbiz! Florin Salam va deveni bunic pentru a treia oara! Anuntul a fost facut in urma cu cateva ore pe o retea de socialzare! Dani, fiul artistului, a postat o fotografie in care apare alaturi de iubita insarcinata!

Este fericire mare în familia lui Florin Salam. Dani, băiatul cel mare al cântărețul îl va face bunic pentru a treia oară. Aunțul a fost făcut pe rețelele de socializare într-un mod unic.

Betty și Dani sunt cei doi copii pe care Florin Salam îi are din căsătoria cu Fănica, prima soție. Prima care l-a făcut bunic a fost fiica acestuia, urmând ca Dani să bifeze primul copil la 18, iar acum pe cel de al doilea.

Dani Stoian  a publicat o fotografie emoționantă alături de partenera lui, Mihaela. Cei doi apar îmbrăcați în alb și țin în mână ecografia bebelușului.

Betty e fiica lui Florin Salam. Ea şi fratele său, Dani, s-au născut în urma mariajului manelistului cu prima lui soţie, cu Ştefania sau Fănica, aşa cum îi alinta prima soţie, care a fost răpusă de cancer pe 12 aprilie 2009. Mama lui Betty avea 27 de ani când a murit.

Pe lângă cei doi, Florin Salam mai are trei copii cu actuala soție, Roxana Dobre.

Betty Salam a marturisit de ce nu si-a mai vorbit o perioada cu Roxana Dobre

Betty Salam nu a ocolit nici subiectul asupra căruia s-a speculat foarte mult, relația cu noua soție a tatălui său, Roxana Dobre. S-a vehiculat că fiica lui Salam nu o suportă defel pe Roxana Dobre și că nici tânără nu prea o are la inimă. Betty a povestit cum au ajuns cele două să nu-și vorbească și din ce cauză au început conflictele dintre ele. 

“Noi nu ne-am certat niciodată. Știi de ce au fost câteva neînțelegeri între noi? Tot din cauza oamenilor, pentru că oamenii ne-au făcut să nu vorbim la un moment dat, dar nu știu de ce. Noi acum, în momentul de față, suntem cele mai bune prietene. O iubesc foarte mult, ea pe mine la fel, ca niciodată și vorbim zilnic, ne vedem zilnic și mă bucur din suflet pentru chestia asta. E important să nu mai asculți ce spune lumea și să te iei după oameni. Sunt energii foarte multe asupra noastră”, a mărturisit Betty Salam, în emisiunea lui Adiță Voicu.