Familia lui Costin Marculescu a organizat vineri parastasul de un an! Cristina Canela, fosta iubita a actorului a fost sarita de pe lista de catre familia artistului! Tanara a oferit presei detalii inedite!

Potrivit click.ro, sigura partenera care a venit la capataiul lui Costin Marculescu a fost Cristina Canela, ultima lui iubita! Cei doi au avut o relatie in perioada 2017 – 2018! Cei doi nu au reusit sa-si intelemeieze o familie, dar Cristina l-ar fi ajutat cu bani pe actor pe timp de pandemie.

Vineri, 4 iunie, familia a organizat parastasul de un an in memoria lui Costin Marculescu. Fosta lui iubita s-a aratat deranjata de faptul ca nu a fost invitata. „Pe mine nu m-a invitat nimeni! Famila lui Costin nu m-a plăcut de la început. Mereu s-au băgat în relația noastră. Oricum, mie îmi face rău să mă duc la el la momânt, fac atacuri de panică”, a declarat Cristina Canela pentru click.ro.

Costin Marculescu a murit singur in casa

Pe 8 iunie 2020, actorul Costin Marculescu si-a gasit sfarsitul, dupa ce a suferit un infarct. Pe data de 29 iunie 2020 ar fi implinit 51 de ani. Actorul a fost gasit decedat in cada, dupa ce vecinii au dat alarma si au spus ca nu a mai fost vazut cu zilele si nu mai raspundea la usa.