In ultimele luni, numele lui Catalin Maruta a fost implicat in mai multe scandaluri! Initial, Alex Velea a iesit public si a folosit cuvinte acuzatoare la adresa vedetei de la Pro TV, ca mai apoi si Alexandra Stan sa-i declare “razboi” realizatorului. Delia a rupt tacerea si a spus ce crede ea despre sotul Andrei.

Invitata in cadrul unui live pe internet, Delia a fost intrebata ce parere are despre Catalin Maruta, avand in vedere ca se cunosc si chiar au avut o colaborare recenta pe YouTube.

“Ce parere ai de Maruta, ca personaj, ca om de TV?”, a fost intrebarea care a pus-o pe Delia in incurcatura.

“Eu stiu ca e varsator si pentru asta parerile sunt sub o influenta maxima. E ok daca e varsator”, a declarat Delia.

Gazda emisiunii a continuat subiectul si a facut referire la scandalurile recente in care a fost implicat Catalin Maruta: “Am vazut toate aceste noi desfasurati in cazul lui Maruta, de la Alexandra Stan, la Alex Velea si Antonia. Mini scandalurile astea in care e implicat”.

Delia a fost clara cu privire la ultimele scandaluri si este de parere ca s-a exagerat mult, avand in vedere ca nimeni nu a fost obligat sa participe la emisiunile prezentate de sotul Andrei si fiecare este responsabil de alegerile sale. In plus, Catalin Maruta si-a facut datoria de prezentator.

“Eu te intreb de ce te duci. Gandeste-te ca eu sunt Maruta sau tu esti Maruta si trebuie sa-mi fac treaba cum stiu eu mai bine. Si trebuie sa scot ceva ce stiu eu mai bine. Nu e ca si cand te-ai dus in emisiune sub amenintarea armei. Adica nu vin. Stiu ca daca am sensibilitati, o problema, nu ma expun, nu merg (nr. in emisiune). De ce ma duc in gura lupului? Asta vreau sa zic”, a punctat Delia.