Familia este in stare de soc! A fost gasita moarta, la doar 19 ani. Ce au descoperit politistii in camera ei

Familia este in stare de soc! A fost gasita moarta, la doar 19 ani. Ce au descoperit politistii in camera ei
Familia este in stare de soc! A fost gasita moarta, la doar 19 ani. Ce au descoperit politistii in camera ei

Descoperire macabra a politistilor! Tanara a fost gasita moarta, la doar 19 ani. Familia si prietenii tinerei sunt in stare de soc si nu isi pot explica cum a fost posibila o asemenea tragedie.

Tanara se numeste Carmen Macovei si a fost gasita fara suflare in camera ei de camin. Era studenta la Facultatea de Inginerie Electrica, Energetica si Informatica Aplicata Iasi din cadrul Universitatii Tehnice ” Gheorghe Asachi ” din Iasi, conform bzi.ro.

Citeste si: Elena a fost gasita moarta in apartament! Tragedia care a ingrozit Romania

Familia este in stare de soc! A fost gasita moarta, la doar 19 ani

Carmen era studenta in anul I, iar vestea mortii ei i-a socat pe toti cei care o cunosteau. Prietenii ei si-au exprimat durerea printr-o serie de postari emotionante, pe retelele de socializare.

Ea este tanara studenta, care a murit la doar 19 ani.

”Sunt socata de aceasta veste trista. Este greu de acceptat! Tu, o fiinta atat de gingasa….nu am cuvinte! Am crescut impreuna, am copilarit, ne-am jucat, ne-am povestit problemele, eram amandoua zi de zi, m-ai ajutat mereu cand am avut nevoie, mai ales la scoala….nu imi vine sa cred!

Ai plecat fulgerator ca si Alexandra ….mult prea devreme, aveai un viitor in fata. Condoleante familiei tale pentru ca ai lasat in urma ta o durere nemarginita, iar tu, odihneste-te in pace!”, a scris o buna prietena a tinerei.

Citeste si: Doliu in lumea muzicala din Romania! Indragitul artist a murit. Mesajul cutremurator al colegilor

Dupa ce parintii ei nu au mai dat de tanara de 19 ani, au sunat la paznicul caminului din Complexul Studentesc “Tudor Vladimirescu” din Iasi. Acesta a gasit-o decedata si a anuntat imediat politistii, care au ajuns la fata locului. A fost deschis un dosar penal, iar pe corpul fetei nu au fost identificate semne vizibile de agresiune, motiv pentru care autoritatile iau in calcul si varianta unei sinucideri.

Citeste si: Doliu in lumea muzicala! Artista cu voce de aur a murit chiar la ea acasa