Familia este in stare de soc! A murit la doar 30 de ani, intr-un accident rutier infiorator

Familia este in stare de soc! A murit la doar 28 de ani, intr-un accident rutier infiorator
Familia este in stare de soc! A murit la doar 28 de ani, intr-un accident rutier infiorator

In noaptea de 15 spre 16 mai, pe o sosea din comuna Poiana Stampei, Suceava, se petrecea un accident rutier infiorator. Tanarul de doar 30 de ani a murit. Cum s-a petrecut, de fapt, tragedia?

Ionut Mihai Moldovan era din municipiul Cluj Napoca si conducea un automobil Maserati pe DN 17. Venea din directia Vatra Dornei catre Bistrita. Atunci cand a ajuns la kilometrul 123, a pierdut controlul asupra directiei masinii, intr-o curba deosebit de periculoasa la dreapta.

Familia este in stare de soc! A murit la doar 30 de ani

Acum ies la iveala noi detalii despre acest accident auto care i-a cutremurat pe multi. Se pare ca soferul se afla sub control judiciar. Era cercetat pentru trafic international de stupefiante si constituirea unui grup infractional organizat si nu avea permis de conducere.

Impreuna cu el, au murit si alti doi prieteni. In automobilul distrus in accident, politistii au descoperit un document in care se atesta ca barbatul era sub control judiciar si trebuia sa se prezinte periodic la Politie.

Se pare ca procurorii DIICOT Bistrita-Nasaud au organizat o actiune de prindere in flagrant la punctul de trecere al frontierei de la Vama Bors, la sfarsitul lunii ianuarie 2019, informeaza Adevarul.

Atunci au fost retinute patru persoane, printre care se afla si soferul decedat in accidentul de zilele trecute: Marian Dan Mihaiescu (52 ani) si fiul acestuia, Emanuel Tobias (24 ani), dar si doi clujeni, respectiv Cainar Liviu Adrian (26 de ani) si Moldovan Ionut Mihai (28 de ani).