Fapte interesante despre Printesa Diana. A fost ingropata cu un rozariu daruit de Maica Tereza

Fapte interesante despre Printesa Diana. A fost inmormantata cu un rozariu daruit de Maica Tereza
Fapte interesante despre Printesa Diana. A fost inmormantata cu un rozariu daruit de Maica Tereza

Printesa Diana este inca iubita de foarte multi oameni, iar aparitia lui Meghan Markle in Familia Regala a Marii Britanii a adus aminte extrem de mult de socra ei. Aceasta a fost o persoana retrasa prin gesturi si cuvinte, dar mimica ei spunea deseori mai multe decat ar fi trebuit. Ce lucruri s-au descoperit dupa moartea ei si ce descendenta a urmat? Iata mai multe fapte interesante despre viata Printesei Inimilor britanicilor!

Fapte interesane despre Printesa Diana

Relatia cu Maica Tereza

Maica Tereza a avut o influenta de durata asupra Printesei Diana, multi punand si pe seama aceasta dorinta de a face bine altora si bunatatea incomensurabila a ei. Mama Printilor William si Harry au stat umar langa umar cand venea vorba de ajutorarea celor mai putin norocosi. Dupa moartea Dianei, cateva obiecte care apartineau Maicai Tereza au fost aduse la spital, inclusiv un rozariu. Margelele de rugaciune au fost pune in mainile Printesei si au ramas acolo. De asemenea, tot mainile ii cuprindeau si o poza cu fiii ei, fotografie pe care o avea la ea intotdeauna. „Diana a fost extrem de simpatică cu oamenii săraci – și foarte plină de viață și de acasă. Toate surorile și cu mine ne rugăm pentru ea și pentru toți membrii familiei sale ”, a spus mama Teresa.

Om de rand la casatoria cu Charles

Ea nu avea rang la casatoria cu Charles, dar cu toate astea a fost o parte a aristocratiei britanice, descendenta de la Regele Carol al II-lea, prin tatal ei. De asemenea, mai era legata si de Winston Churchill si alti 10 presedintei americani: George Washington, John Adams, John Quincy Adams, Calvin Coolidge, Millard Fillmore, Rutherford B. Hayes, Grover Cleveland, Franklin D. Roosevelt si ambii presedinti Bush.

Era o fire talentata, dar s-a lasat de scoala

Avea talent in special la pian si muzica in general, a mers la scoala pana la 9 ani, ulterior la internat, dar a renuntat la cursuri la varsta de 16 ani. Nu s-a ferit de munca si a lucrat ca bona si ca profesoara.

Printesa Diana si legatura cu Maiza Tereza. Lucruri mai putin stiure despre Lady Di

Detalii din viata Printesei Inimilor

-Regina Elisabeta a IIa- e nasa fratelui Dianei.
-A fost primul cetatean britanic ce s-a casatorit cu un mostenitor al tronului.
-Moartea tragica a Printesei a fost comparata cu cea a lui Marilyn Monroe si Printesa Grace de Monaco.
-Mormantul ei e inconjurat cu patru lebede negre care o pazesc si se afla pe o insula pe proprietatea familiei sale.
-Decontarea divortului ei a inclus suma de 22.5 milioane de dolari si un venit anual de 600.000 de dolari/an.
-Charles si-a dat intalnire cu sora ei mai mare ianinte de a o lua de sotie pe Lady Di.