Femeia care a nascut 8 bebelusi dintr-o data. Are in total 14 copii. Cazul care i-a uluit pe medicii din toata lumea

Femeia care a nascut 8 bebelusi dintr-o data. Are in total 14 copii. Cazul care i-a uluit pe medicii din toata lumea
Femeia care a nascut 8 bebelusi dintr-o data. Are in total 14 copii. Cazul care i-a uluit pe medicii din toata lumea

Femeia care a nascut 8 bebelusi dintr-o data a reusit sa ii uluiasca pe medicii din intreaga lume. Ea are 14 copii in total. Nadya Suleman s-a nascut in California, iar la varsta de 21 de ani a inceput sa urmeze tratamente de fertilizare. A nascut 6 copii, apoi a apelat iar la fertilizarea in vitro ca sa mai aduca pe lume inca opt bebelusi intr-o singura nastere.

Citeste si: Cine este iubita lui Cheloo. Cum arata Daniela Moraru, femeia care i-a daruit doi copii

Ea s-a casatorit in anul 1996 cu un barbat pe nume Marco Gutierrez. Din pacate insa, a divortat de el cu un an inainte sa nasca cei opt copii. La 45 de ani, Nadya a ramas mama singura, cu cei 14 copii, fiind numita de multi drept mama-eroina. Cu toate ca ii este greu, femeia are grija de toti copiii ei, cu multa dragoste si rabdare.

Femeia care a nascut 8 bebelusi dintr-o data. Cazul care i-a uluit pe medicii din toata lumea

In anul 2001, Nadya devenea mama unui baietel. In anul 2002, venea pe lume si prima ei fetita. A continuat tratamentele si a devenit mama de inca trei ori, una dintre sarcini fiind gemelara. Atunci cand a adus pe lume pe cei opt copii, avea deja alti sase urmasi. Se pare insa ca sarcina record a fost, de fapt, o eroare medicala.

Femeia ii ceruse medicului ei, Michael Kumrava, sa ii transfere in uter doar 6 embrioni dintre cei ramasi in urma fertilizarilor anterioare, insa el a transferat un total de 12. Acest lucru a dus la un scandal, iar doctorul a fost exclus din Colegiul Medicilor, fiindu-i interzis sa mai profeseze vreodata, dupa ce i s-a retras si licenta, conform Spynews.

Citeste si: S-au nascut in aceeasi zi si din aceeasi mama, dar NU sunt gemene! Povestea fetitelor i-a socat pe medicii din intreaga lume

Insa nici Nadya nu a ramas nesanctionata. Oamenii din comunitatea ei au organizat inclusiv un protest in fata casei ei. Nemultumirea lor principala a fost faptul ca mama-eroina a tot adus pe lume atat de multi copii, cu toate ca nu avea deloc o situatie financiara stabila. Protestatarii au sustinut ca o face doar ca sa primeasca bani de la stat.

In urma acestui incident, Nadya s-a mutat cu toti copiii intr-un apartament inchiriat in California. Este o situatie dificila si pentru ca unul dintre cei opt copii nascuti ultima oara sufera de autism. “Va iubesc Noah, Maliyah, Isaiah, Nariyah, Jeremiah, Jonah, Josiah si Makai!”, a scris ea pe retelele de socializare.

Citeste si: A luat cina cu viitorul ginere, apoi a gasit o poza veche in casa. Mama tinerei a inlemnit. Cine era, de fapt, barbatul