Ferma 2020. Elena Chriac, critici la adresa Vivianei Sposub. “E clar ca nu are deloc incredere in ea”

Elena Chiriac de la Ferma 2020, critici dure la adresa Vivianei Sposub
Elena Chiriac de la Ferma 2020, critici dure la adresa Vivianei Sposub

Critici dure de la mezina Fermei catre Viviana Sposub. Sportiva nu a avut deloc cuvinte frumoase la adresa iubitei lui George Burcea cand a venit vorba despre ritualul ei de seara. Luptatoarea nu e deloc de acord cu stilul Vivianei si cu faptul ca exagereaza atunci cand vine vorba despre imaginea sa, spunand despre colega moderatorilor de la “Vorbeste Lumea” ca nu are deloc incredere in ea.

Ferma 2020. Elena Chiriac, critici dure la adresa ritualului de seara al Vivianei Sposub

Viviana Sposub a fost una din cele mai criticate concurente de la Ferma 2020 oraseni vs. sateni. Aceasta a scapat de cuvintele aspre ale Mihaelei Radulescu, iar acum a intrat in gura mezinei competiei. Elena Chiriac nu prea are multe lucruri bune de zis despre Vivi, mai cu seama cand vine vorba despre imaginea pe care prezentatoarea se chinuie sa o tina intacta. Iubita lui George Burcea vrea sa arate impecabil, zi sau noapte.

Indiferent de conjunctura, oamenii din juriu sau de starea ei, tanara are mare grija la cum ii sta fiecare fir de par si fiecare geana. Elena Chiriac sustine ca moldoveanca exagereaza totalmente si ca de cand a intrat in competitie nu a vazut-o niciodata nemachiata. Mai mult decat atat, iubitei fostului partener al Andreei Balan nu-i scapa niciun detaliu….nici cand vine vorba de noapte. Sportiva a oferit mai multe detalii despre placerea vinovata a Vivianei de a arata fara cusur in cadrul testimonialelor.

Viviana Sposub, atacata de mezina competitiei Ferma 2020.

“Merge la somn machiata. E clar ca nu are deloc incredere in ea”

„Viviana nu are deloc încredere în ea. Noi nu am văzut-o niciodată nemachiată. Merge la somn machiată. Ne spunea ca înainte să intre în pat lângă George să facă ceva, ea trebuie să se coafeze, să se machieze, să se dea pe corp cu cremă cu sclipici. Este clar ca nu are deloc încredere în ea. Ce e asta. Eu nu am mai auzit așa ceva”
Elena Chiriac