Fetita de 13 ani care a ramas insarcinata cu un baietel de 10 ani este gravida din nou! Cine este acum tatal copilului

Darya Sudnishnikova gravida

O adolescenta din Rusia se pregateste sa devina mama pentru a doua oara! Darya Sudnishnikova a devenit cunoscuta pe retelele de socializare dupa ce a dezvaluit prima sarcina. Atunci avea 13 ani si a pretins ca tatal copilului este mai mic cu trei ani decat ea! A strains peste un milion de urmaritori pe retelele de socializare dupa ce si-a expus povestea.

Potrivit publicatiei The Sun, Darya Sudnishnikova are acum 15 ani si le-a dezvaluit recent fanilor sai ca este insarcinata cu al doilea copil! Ea a marturisit pe o filmare ca a fost plecata intr-o vacanta in Siberia la noul ei iubit, Pasa, iar acolo a fost conceput copilul.

“Sunt socata. Se pare ca sunt din nou insarcinata. De la Pasa? Ar putea fi o sarcina? Ne-am protejat, daca acest lucru conteaza”, a dezvaluit Darya.

Influencerița a născut primul ei copil, pe Emilia, în august anul trecut, când a pretins că tatăl biologic era un băiat de 10 ani pe nume Ivan.

În timpul sarcinii însă, adolescenta a mărturisit că afirmația nu era adevărată și că a inventat povestea pentru că îi era frică să spună adevărul: fusese violată de un băiat de 15 ani. Ancheta este în desfășurare, iar polițiștii ruși ar fi prelevat o probă de ADN de la micuţa Emilia.

Darya Sudnishnikova a insistat să păstreze primul bebeluș și, în prezent, câștigă aproape 5.000 de lire sterline pe lună ca influencer pe rețelele de socializare, de 12 ori salariul mediu național în regiunea sa, Krasnoyarsk. Emilia are acum șapte luni și apare des în postările mamei sale.

“Am mai mulți bani ca niciodată. Îmi pot permite absolut totul pentru mine și pentru copilul meu”, a mai spus adolescenta pe o înregistrare.