Florin Salam are probleme grave de sanatate? Dan Bursuc a revenit cu informatii

boala florin salam florin stoian ce a patit

Vesti triste despre Florin Salam! Manelistul traverseaza o perioada grea din cauza problemelor de sanatate! Dan Bursuc, colegul sau de breasla, a confirmat informatiile in aceasta seara! Acesta sustine ca solistul nu e deloc bine!

UPDATE: Dan Bursuc a negat faptul ca ar fi declarat ca Florin Salam are probleme de sanatate si sustine ca acele declaratii nu ii apartin.

„Este o informație foarte eronată! Informațiile care au apărut pe toate site-urile de socializare sunt total eronate. Nu știu de ce mi se pun mie vorbe în gură. Eu nu am spus.

Starea lui de sănătate e ok, e ok! Nu știu de unde se îmbolnăvește lumea de numele Dan Bursuc, că eu sunt un om serios. Florin Salam se simte foarte bine, iar problemele despre situația lui dacă vrea să cânte sau nu, e strict părerea lui! Face ce vrea el!

Nu vreu să existe motive și să se mai folosească numele lui Dan Bursuc. Eu când am ceva de spus, eu spun adevărul adevărat! E fix problema lui, el știe ce are de făcut, nu trebuie să se solosească de Dan Bursuc orice jurnalist de doi bani care-mi folosește numele! Informație ERONATĂ! Nu am spus nimic! Eu am fost sunat ieri legat de Petrică Cercel și am spus că nu-mi pot permite să dau niciun interviu”, a declarat Dan Bursuc.

Întrebat dacă Florin Salam se află în acest moment acasă sau la spital, Dan Bursuc a spus: „e acasă! De unde vine asta cu spitalul! E acasă! Nu-mi plac tâmpeniile astea care mint lumea!”

Inca o veste neplacuta loveste lumea muzicii din Romania! Potrivit spynews.ro, Florin Salam ar avea probleme grave de sanatate, iar acesta este motivul pentru care apare din ce in ce mai rar in spatiul public.

Dan Bursuc, colegul sau de breasla, a confirmat informatia in aceasta seara! Acesta sustine ca manelistul s-ar afla intr-o situatie complicata: “Nu sunt nici in masura, nici in starea necesara de a vorbi despre asta, va rog sa ma credeti. Tot ce stiu e ca nu e bine deloc”.

In varsta de 42 de ani, Florin Salam incepe sa simta consecintele numeroaselor nopti nedormite pe care le-a pierdut de-a lungul carierei.

In spatele celebritatii si a zambetului pe care il poarta zilnic, Florin Salam ascunde o mare suferinta. In ultimii ani, cantaretul a avut mai multe probleme de sanatate din cauza vietii agitate pe care a dus-o.

In urma cu un an, cantaretul si familia lui au trecut prin clipe de cosmar! Nelu Stoian, fratele lui Florin Salam, a decedat dupa ce s-a infectat cu SARS Cov-2.