Zanni, castigatorul Survivor Romania, a trecut prin momente cumplite! In timp ce se afla in cadrul competitiei, acesta a primit vestea ca fratele sau s-a sinucis! Dezvaluirile au fost facute chiar de concurent!

Alex era cu un an mai mic decat Zanni si au crescut impreuna la casa de copii. Din pacate, tanarul si-a luat viata, chiar cand Zanni se afla in cadrul concursului Survivor Romania.

„Când eram în junglă, îmi aminteam de toți oamenii dragi cu care am copilărit, de toți oamenii din viața mea, mai mult sau mai puțin, mai buni sau mai răi, mai recenți, mai din vechime.

M-am gândit foarte mult la fratele meu. Era fratele meu social cumva. Acolo, unde am stat noi la centrul de copii, eu de la șase ani sunt acolo, iar el de la 1 an. Eram mai mare decât el cu un an, când am venit în centru el avea cinci ani și am locuit împreună într-o casă până la 15 ani și am fost tot timpul într-o competiție. Eram amândoi ordonați, eram educați bine de femeia care ne creștea, mama Teo.

Între frați nu ar trebui să există o competiție, pentru că pe mine și pe el ne-a făcut să ne despărțim unul de celălalt”, a declarat Zanni, potrivit wowbiz.ro.

Dupa ce a ajuns in Republica Dominicana, Zanni a primit vestea cumplita! Artistul s-a gandit in acele momente sa se intoarca acasa, dar nu a fost posibil acest lucru.

„Eu l-am iubit în sinea mea, el pe mine, dar a trebuit să ne maturizăm foarte mult ca să ne deschidem unul în fața celuilalt. Ăsta a dat puțin de șmecherie la liceu, nu mai era băiatul care învăța. Începuse să iasă prin cubluri, să simtă și el ce înseamnă golănie și eu începusem să mă gândesc ce fac în viața mea, pentru că eram conștient că mai am puțin și trebui să las joaca și copilăria, că altfel ajungeam pe stradă.

Încercam să îi spun că e prea copil, să se maturizeze. Apela la mine doar când avea nevoie de mine. Am ajuns la Survivor și am aflat că el s-a sinucis. Am primit super greu informația. Mă gândeam cum să îl abordez când mă întorc, să îl ajut, să îi fac eu un plan, să se angajeze undeva.

Fratele meu, nu era fratele meu de sânge, dar era fratele cu care am crescut s-a sinucis. Prima oară am crezut că e o glumă, am văzut niște poze, am văzut știrile. Am plâns ieri, când m-am dus acasă. Nu îmi vine să cred că s-a întâmplat treaba asta”, a povestit castigatorul Survivor Romania.