Ionita de la Clejani a rabufnit la TV! Ce spune despre Fulgy si scandalul cu drogurile: ’29 de zile e la arest’

Fulgy a fost arestat! Anuntul momentului, facut de Ionita de la Clejani
Fulgy a fost arestat! Anuntul momentului, facut de Ionita de la Clejani

Ionita de la Clejani a aparut acum in emisiunea lui Cristi Brancu, Exclusiv VIP, de la Prima TV. A vorbit despre scandalul cu drogurile in care este implicat fiul sau. Insa modul ambiguu in care a ales sa dea niste informatii i-au facut pe toti sa se gandeasca daca nu cumva Fulgy este arestat pentru 29 de zile.

Nu ii va fi usor nici dupa eliberare, caci tatal lui Fulgy este decis acum sa puna piciorul in prag si sa ia masuri drastice. Ionita a fost invitat intr-o emisiune TV, acolo unde a marturisit ca este satul de modul in care s-a tot vorbit public despre cazul fiului sau, care a tinut prima pagina a ziarelor din cauza problemelor pe care le are cu drogurile.

Citeste si: Rasturnare de situatie! Ionita de la Clejani, anuntul momentului despre scandalul dintre Fulgy, Alex Velea si Antonia

Fulgy a fost arestat! Anuntul momentului, facut de Ionita de la Clejani

Ionita a facut niste aluzii legate de faptul ca Fulgy ar fi acum undeva unde are ocazia sa se gandeasca la ceea ce a facut, apoi a lansat un avertisment pentru cei care ii vor raul fiului sau si le-a amintit ca risca 29 de zile de arest.

Multi au facut rapid conexiunea intre aceste replici, ba chiar si Cristi Brancu a batut un apropo incercand sa lamureasca referinta la numarul acela de zile, insa Ionita de la Clejani nu a confirmat, nici infirmat clar ipoteza arestului lui Fulgy.

Citeste si: Unde a disparut Margherita de la Clejani! Surpriza: cu ce se ocupa acum

“E baiatul meu, a gresit, ce a facut? Ii dau in cap? Ce Alex Velea e sfantul de pe lume? Nu e niciun sfant de pe lume. Nici celalalt cu studioul lui, nu sunt niciunul sfinti. Televiziunile, presa, salvati tinerii, ca nu am eu ce sa fac ca un tata. Ce sa fac? Muncesc, fac tot ce pot eu sa-mi respect statutul meu de om.

Nu pot sa schimb Romania. Sunt indurerat, ma doare pentru ca e baiatul meu si a cazut victima unor nenorociti, care nu incearca decat sa profite de ei. Astia care au incercat si le-au facut rau copiilor mei, vedeti ca exista politie si legi pentru toate, da? Sunt 29 de zile, nu incercati mai mult de atat. 29 de zile este la arest”, a spus Ionita de la Clejani.

Cristi Brancu: „Mi-ai spus un numar de zile, exista premise ca in aceasta perioada, spun la modul elegant, Fulgy sa inteleaga?”

Ionita de la Clejani: „El va intelege din greselile pe care le face, pentru ca eu ca si tata nu o sa-l ajut si nu sa-l sfatuiesc sa faca ceea ce a facut. Va avea niste restrictii de la mine foarte tari”.

Citeste si: Alex Velea, reactie furibunda la adresa lui Fulgy de la Clejani, dupa ce a jignit-o pe Antonia! Scandal