Fulgy a declansat un nou scandal, de aceasta data in propria familie! Tanarul s-a razvratit, de aceasta data, impotriva celor care i-au dat viata! Intr-o filmare postata pe o platforma online, acesta a adus cuvinte dure la la adresa Vioricai si al lui Ionita de la Clejani.

Fulgy de la Clejani loveste din nou! Intr-o filmare postata pe o platforma online, tanarul a spus despre parintii sai ca sunt doar “niste lautari care canta dupa ureche” si i-a rugat pe jurnalisti sa nu ii mai caute, ci sa vina direct “la sursa”, facand referire la el.

„Iar în legătură cu părinții mei, căutați-mă pe mine, presa! Nu niște lăutari! Voi vorbiți cu o femeie care cântă cu vocea și unul cu acordeonul despre droguri, despre psihologie, despre stat?! Lăsați-i naibii să cânte acolo, că atât știu să facă… după ureche! Și gata!

Nu mai cu atâtea declarații, mie de ce nu îmi luați? Aaa, că sunt cu X, cu Y și vă e frică!”, a spus Fulgy pe o înregistrare publicată pe contul său personal de Instagram.

Ionita de la Clejani i-a luat apararea lui Fulgy

Ionita a facut niste aluzii legate de faptul ca Fulgy ar fi acum undeva unde are ocazia sa se gandeasca la ceea ce a facut, apoi a lansat un avertisment pentru cei care ii vor raul fiului sau si le-a amintit ca risca 29 de zile de arest.

Eroare RSS: A feed could not be found at `https://www.fanatik.ro/cross/haihui`; the status code is `403` and content-type is `text/html`

“E baiatul meu, a gresit, ce a facut? Ii dau in cap? Ce Alex Velea e sfantul de pe lume? Nu e niciun sfant de pe lume. Nici celalalt cu studioul lui, nu sunt niciunul sfinti. Televiziunile, presa, salvati tinerii, ca nu am eu ce sa fac ca un tata. Ce sa fac? Muncesc, fac tot ce pot eu sa-mi respect statutul meu de om.

Nu pot sa schimb Romania. Sunt indurerat, ma doare pentru ca e baiatul meu si a cazut victima unor nenorociti, care nu incearca decat sa profite de ei. Astia care au incercat si le-au facut rau copiilor mei, vedeti ca exista politie si legi pentru toate, da? Sunt 29 de zile, nu incercati mai mult de atat. 29 de zile este la arest”, a spus Ionita de la Clejani.