Dupa ce a fost prins drogat la volan, Fulgy a decis sa vina in emisiunea lui Dan Capatos si sa isi expuna propria varianta a ceea ce s-a intamplat. Dupa ce initial daduse de inteles ca ar fi fost „tradat” de cineva din anturajul lui Alex Velea, acum Fulgy l-a adus din nou in discutie pe artist si pe iubita acestuia, Antonia.

Fiul Clejanilor a dezvaluit in emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars ca s-a despartit de Roxana Ferariu, blonda alaturi de care se afisase pe internet si despre care spunea ca ii va deveni sotie. Mai mult decat atat, se pare ca vina pentru consumul de droguri in cazul lui Fulgy ar fi chiar anturajul fostei iubite.

Citeste si: Alex Velea, prima reactie dupa ce Fulgy de la Clejani a fost prins drogat la volan: Ba, de ce esti mincinos?

Fulgy, dezvaluiri in lacrimi la Capatos

Fulgy a recunoscut la Antena Stars ca nu isi doreste sa fie un exemplu negativ pentru copiii lui, atunci cand ii va avea. Mai mult decat atat, el ii vede pe Velea si Antonia drept un model pozitiv si viseaza sa aiba o relatie pe viitor la fel ca a lor.

”Alex Velea cu Antonia sunt exemplul meu de cuplu modern. Cum sa nu vrea sa ma insor? Sper sa gasesc o fata pe masura cerintelor mele ca barbat: respect si onoare. Frumusetea se duce, iar banii se cheltuiesc. Viitoarea mea iubita se va bucura de viata pe care o am eu. Sunt un baiat cuminte si linistit. Am gresit si gata! Vreau sa fiu lasat in pace!”, a spus Fulgy la Xtra Night Show de la Antena Stars.

Citeste si: Fulgy de la Clejani, in lacrimi pe YouTube! Explica s-ar fi intamplat sambata seara: Am fost la Alex Velea si…

La un moment dat, fiul Clejanilor a izbucnit chiar in plans, fiind vizibil emotionat.

”Imi pare rau, simt un regret. Cunosc drogurile, asta e singurul meu regret, stiu ce inseamna droguri, nu indemn pe absolut nimeni sa se drogheze. Daca te droghezi iti consumi serotonica, dopamina si tot ce tine de hormoni si de glande. Asta sa se inteleaga de la mine, nu va drogati niciodata.

Ma simt vinovat. Mi-am dat seama ca toata lumea e falsa, cu totii vor ceva de la mine si familia mea. Se promoveaza prostia pentru ca e norma ca banii sa fie mai presus decat onoarea. Onoarea si respectul sunt mai presus de orice. Nu vreau sa fiu un tata care e vazut de copii lui ca se drogheaza, ce exemplu as fi eu?”, a mai spus fiul Clejanilor.

Citeste si: Fulgy, prins drogat la volan! Fiul Vioricai si al lui Ionita de la Clejani, dus la IML! Ce i-au gasit politistii in corp

Fulgy de la Clejani da vina pe anturajul fostei iubite. Asa ar fi ajuns el, de fapt, sa foloseasca droguri.

”Anturajul ei ( n.r. al fostei iubite), pus de smecherii astia de care spun, da, a consumat THC, canabinoid ca asa se cheama si da la petrecere toata lumea se drogheaza cu cocaina, eu nu prea pot sa trag pe nas ca am deviatie de semn si sunt dependent de spray nazal. Din cauza anturajului vagabontesc in care era fata asta am mai experiementat si eu sa vad cum e”, a mai spus Fulgy la Antena Stars.

Citeste si: Alex Velea, replica acida pentru Connect-R. N-a mai suportat