Gabriela Firea e gata sa uite conflictul cu Victor Ponta. “Sa ne amintim lucrurile bune pe care le-am facut impreuna”

Gabriela Firea, gata sa uite de conflictul cu Victor Ponta
Gabriela Firea, gata sa uite de conflictul cu Victor Ponta

Sezonul dorintelor, viselor si a sperantei se apropie cu pasi repezi, iar se pare ca spiritul cald sarbatorilor a ajuns si la fostul Primar General al Capitalei. Aceasta doreste sa stearga cu buretele neintelegerile avute cu Victor Ponta. Ce spune Gabriela Firea despre lucrurile facute alaturi de politician? Se intrevede o colaborare cu Pro Romania?

Gabriela Firea vrea sa ingroape securea razboiului. Fostul Primar al Capitalei e gata sa-l ierte pe Ponta

Prim-viceprestedintele Partidului Social Democrat a anuntat ca daca va obtine cel mai mare numar de mandate in Parlament va sustine implementarea programului de guvernare pe care l-a propus. Aceasta considera normale discutiile pentru portofolii, dar nu si discutiile pe tema viziunii in privinta guvernarii. Aceasta sustine ca i-ar placea sa aiba discutii despre o majoritate care sa sustina Guvernul cu partide apropiate de doctrina pe care o reprezinta.

Intrebata de o eventuala colaborare cu Pro Romania, Gabriela Firea a sustinut ca se poate acest lucru in interesul cetatenilor, lasand la o parte tensiunile personale sau anumite probleme neplacute. „Ne putem reaminti să şi colaborăm în interesul cetăţenilor şi să lăsăm anumite tensiuni personale, anumite momente neplăcute, să ştergem cu buretele ce a fost rău şi să ne amintim lucrurile bune pe care le-am făcut împreună” susţine Firea, referindu-se la o eventuală colaborare cu Pro România.

Gabriela Firea vrea sa stearga cu buretele conflictul avut cu Victor Ponta

“Se poartă discuţii şi negocieri în ceea ce priveşte portofoliile guvernamentale”

“Vom vedea ce formaţiuni politice vor îndeplini acel prag legal şi vom sta la masă cu fiecare în parte, Aşa este normal, pe principii. Şi, dacă noi vom avea cel mai mare număr de parlamentari, este normal ca celelalte formaţiuni politice să fie de acord cu programul nostru de guvernare, pentru că întotdeauna partidul cu scorul cel mai mare îşi impune programul de guvernare, nu partidul care are un număr mai mic de voturi. E adevărat, se poartă discuţii şi negocieri în ceea ce priveşte portofoliile guvernamentale, dar nu în ceea ce priveşte viziunea clară de guvernare. În special în domeniul sănătăţii, educaţiei şi economiei nu vrem să abdicăm, nu avem de la ce să abdicăm”
Gabriela Firea