George Burcea, acuzatii grave pentru Andreea Balan! Se pare ca aparitia vedetei Antena 1 in podcastul lui Catalin Maruta a starnit o adevarata furtuna. Dupa ce Sandel, tatal artistei, a facut o serie de declaratii dure, acum fostul sot al cantaretei ar fi cel care a ajuns la capatul puterilor.

El s-ar fi plans unei prietene despre cosmarul pe care l-a trait inca de dinainte sa se ajunga la divort, dar si despre tot ce se intampla acum in relatia cu fosta lui sotie. Chiar daca Andreea Balan sustine public ca l-a iertat si ca isi doreste sa se inteleaga cu Burcea, de dragul fetitelor, adevarul ar fi cu totul altul, sustine Cancan.

Citeste si: Incepe iar scandalul?! Andreea Balan, umilita public de Sandel, tatal ei: ‘Si-a murdarit familia’

George Burcea, acuzatii grave pentru Andreea Balan!

„Am vazut ca Andreea iese mereu in presa si se victimizeaza inainte de a lansa o noua piesa. Cand are piesa, ea vorbeste ori despre traume, ori despre tatal ei care a maltratat-o, ori da de inteles ca George a fost rau, iar ea o sfanta, iar mai nou despre Keo.

Oare publicul nu vede ca de 20 de ani aceasta femeie nu face nimic decat sa se victimizeze si sa incerce sa intre sub pielea oamenilor? Oare «fanii» ei nu vad ca este o prefacuta?

Ea isi injura fanii in privat, ii blocheaza daca acestia il urmaresc pe George sau Viviana si sterge imediat orice comentariu care nu-i convine. La fel a facut si in podcastul lui Maruta. Imediat ce era un comentariu care nu-i convenea Andreei, era sters. Dupa declaratiile de la Maruta, tatal ei a declarat clar ca Andreea minte”, a povestit prietena lui George Burcea, pentru sursa citata anterior.

Citeste si: Andreea Balan: lovitura pentru George Burcea. Ce se intampla cu procesul de divort

Artista ar refuza sa se vada cu tatal ei

Sandel Balan a luat foc atunci cand a auzit ce poate sa spuna fiica lui, Andreea Balan, in podcastul lui Maruta. Dupa ce artista a dezvaluit ca tatal ei a cheltuit toti banii castigati cu trupa Andre, dar si ca a lovit-o de mai multe ori, barbatul a reactionat extrem de dur.

Andreea a dezvaluit ca Sandel nu se ferea sa o bata, in cazul in care refuza sa faca ceea ce ii spunea el. Insa, din ceea ce a dezvaluit acum prietena lui George, se pare ca artista este cea care refuza sa aiba o relatie civilizata cu tatal ei.

„De cand s-a nascut primul copil, domnul Sandel a venit de cateva ori doar, pentru ca Andreea nu-l primea. Sandel o suna sa vina, iar ea ii spunea ca nu are ce sa caute acasa la ea. S-a intamplat de multe ori ca acesta sa vina fara sa-i spuna Andreei…

Aceasta nu-l primea, iar Sandel astepta ore intregi la poarta, sa intre sa-si vada nepoatele. De cateva ori, a acceptat ca tatal ei sa vina sa-si vada nepoatele, iar ea pleca de acasa pentru ca nu dorea sa dea ochii cu tatal ei.

Sau de ce nu spune Andreea de faptul ca atunci cand era in spital i-a interzis tatalui sau sa intre in cladire? Oricum, am inteles ca dupa podcastul de la Maruta, Andreea iarasi i-ar fi facut scandal domnului Sandel.

Citeste si: De ce a chemat Andreea Balan politia. George Burcea, adevarul despre consumul de droguri

Ca nu vrea sa-l mai vada niciodata. Cand a venit primul copil, iar mama Andreei statea cu ei in casa, Andreea o certa pe mama ei, pe motiv ca nu s-ar descurca cum trebuie cu mancarea sau copilul.

Iese mereu in presa si se victimizeaza, vorbeste de iertarea parintilor si a fostului sot, dar ea este departe de a fi tratata si spiritual si psihic. Si-a facut fostul sot praf in anumite emisiuni, dar continua sa spuna ca ea sufera”, i-ar fi povestit George Burcea prietenei sale.

Citeste si: Incepe razboiul pentru George Burcea? Viviana Sposub, replica dura dupa ce a fost jignita de Andreeea Balan

A incercat sa se impace cu Keo, cand era deja insarcinata

„De ce nu spune Andreea Balan ca si-a dat sotul afara din casa in timp ce era cu fetita cea mare de mana? De ce nu spune ca tipa in gura mare – «Iesi afara din casa mea», iar Ella repeta dupa ea aceleasi cuvinte?

De ce nu spune ca ea ii trimitea lui Keo mesaje de impacare in timp ce era insarcinata cu primul copil? De ce nu spune ca nu-si lasa copiii sa doarma seara cu fostul sot de mai mult de jumatate de an? De ce nu spune ca George vine de trei ori pe saptamana la fetite si are grija de ele?

De ce nu spune ca l-a evacuat pe Sandel din apartamentul din Ploiesti, ea a vandut apartamentul, iar Sandel sta acum intr-o garsoniera? De ce nu spune ca isi ia la rost mama atunci cand aceasta nu stie sa faca anumite lucruri in casa? De ce nu spune ca are doua bone, mama si George, care vine mereu, iar ea vine doar cand fetele sunt imbaiate si gata de somn si atunci sta tot pe telefon?

Pentru ca e «cool» sa fii victima? Andreea i-a dat interzis lui George sa-i prezinte o eventuala iubita fetelor in urmatorii patru ani, dar ea in mai era cu Tiberiu Argint, desi se despartise de George in februarie/martie, iar Tiberiu era in casa Andreei Balan din martie, pentru ca acesta venea constant la chiriasa Andreei”, a declarat aceeasi sursa.

Citeste si: Elena Chriac, critici la adresa Vivianei Sposub. “E clar ca nu are deloc incredere in ea”

Andreea Balan a facut nunta cu George Burcea doar pentru bani

„Ea spune ca nu declara impotriva acestuia, dar face aluzii fine asupra lui. Spune ca fetele ei vor vedea declaratiile tatalui, dar oare fetele ei nu vor afla ca ea nu i-a dat voie lui George sa doarma alaturi de copiii lui?

De ce nu spune ca nunta a fost facuta doar pentru ca, indata ce si-a revenit dupa nastere, o prietena de-a ei a spus ca face nunta, iar ea, vazand tot cancanul care s-a creat odata cu nasterea, a vazut marketing si bani din publicitate daca va face nunta.

De ce nu spune ca George i-a spus ca nu vrea nunta, dar ea facuse deal-uri de publicitate si plangea ca e prea tarziu sa amane asemenea eveniment. Nunta a fost facuta de marketing, nu de iubire. Nu mai spun de faptul ca de fiecare data cand tatal copiilor ei merge la ea acasa, acesta este urmarit 12-14 ore cat sta acolo.

Are camere la vedere si camere ascunse sa vada orice miscare face el, iar uneori chiar vorbeste prin camera ce sa faca si ce sa nu faca George. Haideti sa nu mai prostim multimea si mai bine sa ne vedem de terapia si problemele noastre interioare. Propaga Andreea ideea ca George nu merge la fetite, dar el merge de 2-3 ori pe saptamana acolo”, a mai marturisit amica lui George Burcea, pentru Cancan.

Citeste si: Tiberiu Argint a aflat cel mai mare secret al Andreei Balan. Cum a reactionat