Gest socant la cimitir! Cornelia Catanga a fost inmormantata sambata, 27 martie 2021. Sotul artistei si fiul lor au fost distrusi de durere. In momentul in care a fost coborat sicriul in groapa, o femeie prezenta la ceremonie a facut ceva absolut uiuitor! Ce a putut sa arunce pe capac?

Inmormantarea s-a petrecut conform regulilor impuse de autoritati, cu toate ca Aurel Padureanu si Alexandru s-au revoltat impotriva acestei decizii.

Citeste si: Boala de care suferea, de fapt, Cornelia Catanga

Gest socant la cimitir! Ce a aruncat o femeie pe sicriul in care a fost ingropata Cornelia Catanga

Se pare ca o femeie venita sa isi ia ramas bun de la regretata artista a decis sa faca acest lucru intr-un mod total neasteptat. I-a aruncat mai multe bijuterii de aur in groapa, cand era coborat sicriul in mormant, conform Impact.ro.

“Ii era frica de spital, mai bine statea acasa. Ea a stiut ca pleaca pe ultimul drum, mai bine murea acasa. Nu trebuia sa ia salvarea sa mearga la spital, nu mai avem incredere in nimic”, a spus verisoara Corneliei Catanga, pentru sursa citata anterior.

Citeste si: Mesajul transmis de Mara Banica, dupa ce s-a aflat ca a murit Cornelia Catanga

„Am vrut sa o inmormantam pe mama maine dar nu s-a putut. Asa ca suntem la groapa si intr-o ora o inmormantam. Ne-a dat-o in cosciug sigilata. O inmormantam fara coroane si flori. Acum i-am cumparat o coroana. Atat are mama pe ultimul drum”, a declarat Alexandru, fiul regretatei artiste.

Citeste si: Cum a ajuns Cornelia Catanga fara casa. Drama cutremuratoare traita de doamna muzicii lautaresti din Romania