Andreea Antonescu si-a surprins fanii, in urma cu cateva zile, atunci cand a anuntat ca este din nou insarcinata. Cantareata urmeaza sa devina din nou mama peste doar cateva luni, dar ea in acte e inca sotia fostului sau partener, Traian Spak.

In urma cu patru ani, Andreea Antonescu si sotul ei, Traian Spak, au decis ca trebuie sa mearga pe drumuri separate. Cei doi s-au despartit atunci, dar au ramas in relatii bune. Cantareata a anuntat in urma cu cateva zile ca este insarcinata si are o relatie cu Victor Vranceanu, prezentator TV.

Potrivit click.ro, Traian Spak, fostul partener al Andreei Antonescu, urmează să vină în România luna viitoare, asta deoarece aceștia au ajuns în sfârșit la o înțelegere, iar aceștia vor divorța în fața notarului. Astfel, cântăreața va putea să nască liniștită fără a mai fi îngrijorată de faptul că bebelușul său îl va avea trecut în certificat pe cel care nu îi este tată, de fapt.

În momentul în care divorțul celor doi se va concretiza, bebelușul pe care Andreea Antonescu îl va avea cu iubitul ei îl va avea astfel trecut în certificatul de naștere ca tată pe prezentatorul TV, așa cum este și normal.

In urma cu cateva luni, Andreea Antonescu a marturisit ca actele de divort sunt pregatite, dar lipseste semnatura lui Traian, care acum a decis sa i-o ofere.

„Nu am divorțat nici acum! Actele sunt făcute, tot ce mai lipsește e doar semnătura lui Traian. Sper să reușim să divorțăm anul acesta. Eu am luat o decizie și nu mai răzgândesc. Acum rămâne să ajungă el în România să semneze actele la notar și e gata!”, spunea ea.