Actorul Ion Dischiseanu a fost condus sambata pe ultimul drum, de familie si prieteni! Artistul a fost inmormantat la Cimitirul Bellu din Bucuresti cu onoruri militare! Printre cei care i-au adus un ultim omagiu s-a numarat si Gigi Becali.

La funeraliile lui Ion Dichiseanu si-a facut aparitia si Gigi Becali! Afaceristul a marturisit ca l-a cunoscut bine pe regretatul actor. “L-am cunoscut. Aveam o prietenie cu el. Venea pe la mine, mai stateam, mai vorbeam. Era credincios, dar nu stiu daca mergea la biserica”, a marturisit Gigi Becali, potrivit libertatea.ro.

Mai mult, Gigi Becali a fost intrebat ce parere are ca regretatul actor si-a dorit ca masina mortuara sa fie condusa de o femeie imbracata in alb, iar dorinta i-a fost respectata: “Nu se face asa ceva. Daca asa a vrut. Nu vreau sa zic mai mult”.

Dupa inmormantare, Gigi Becali a impartit bani celor care se aflau in zona. Unul dintre tineri a facut o poza cu afaceristul si a declarat: “Mi-a dat 200 de lei. Ce baiat bun, am facut si poza cu el”.

gigi-becali-inmormantare-ion-dichiseanu-da-bani

Ion Dichiseanu a murit, joi, 20 mai

Actorul Ion Dichiseanu a murit, joi, 20 mai, la spital. Era internat de trei luni la Spitalul Floreasca. Ion Dichiseanu a ajuns în spital după o infecție cu o bacterie ce i-a provocat o pneumonie bilaterală, spunea Ioana Dichiseanu, fiica marelui actor.

“Nu a pornit dintr-o suferinţă anume, el este un fost fumător şi a avut o saturaţie uşor scăzută a oxigenului, dar nu alarmantă. În noiembrie a avut câteva simptome care i-au dat de bănuit, a făcut radiografie şi CT. Acestea au fost prost citite, prost interpretate. A făcut o bronhoscopie şi, la 11 zile după aceasta, s-a prăbuşit şi am aflat că a fost infectat cu o bacterie care i-a provocat o pneumonie bilaterală”, declara Ioana Dichiseanu într-o emisiune la Prima TV.

Recent, fiica actorului postase un mesaj pe rețelele de socializare prin care le cerea oamenilor să se roage pentru sănătatea tatălui ei.