Gestul facut de Sarah si Rebecca Reghecampf, dupa ce Laurentiu a anuntat ca divorteaza de Anamaria Prodan

fiice reghe sarah rebecca anamaria prodan divort bebeto

Este subiectul principal din aceste zile in Romania: Laurentiu Reghecampf a anuntat ca a depus actele de divort! Familia antrenorului a oferit primele reactii, iar cel mai afectat se pare ca e fiul lui cel mic. Sarah si Rebecca Reghecampf au facut si ele cateva postari pe o retea de socializare.

Niciun copil nu isi doreste sa ajunga in pragul in care parintii ajung la divort! Este si cazul copiilor Anamariei Prodan, care trec in aceste momente printr-o perioada dificila, dupa ce Laurentiu Reghecamf a anuntat ca divorteaza de impresara.

Reghecampf junior a postat un mesaj cutremurator pe Instagra, la doar o zi dupa ce tatal sau a facut anuntul despartirii. Tanarul a incarcat o fotografie alb-negru in care apare alaturi de parintele sau si a pus descrierea “Ai murit pentru mine. Forever”.

In schimb, Sarah si Rebecca, fetele Anamariei Prodan, au postat mai multe imagini pe Instagram, dar se comporta ca si cum nimic nu s-a intamplat. Sarah a repostat o imagine de pe contul fratelui sau, iar Rebecca le-a aratat urmaritorilor unde se relaxeaza in aceste zile.

Anamaria Prodan: Dacă se adeversc aceste lucruri, divorțez eu

Anamaria Prodan spune ca nu stie de existenta unei amante, iar daca se adeveresc aceste zvonuri, ea depune actele de divort.

„Dacă se adeversc aceste lucruri, divorțez eu, nu trebuie să divorțeze nimeni de mine. Vouă v-a zis Laurențiu Reghecampf că are o iubita care este și gravidă? Ce legatură au actele de divorț cu gravidenia? Nu știm cine e asta și nu mai promovați non-valori.

Uite, eu cu Adrian (n.red.Thiess) suntem nași, dacă e gravidă. Laurențiu este în perioada de pregătire, omul vrea să fie campion. Bebe (n.red. fiu cel mic) e supărat că nu l-a văzut acum, acum 10 min am vorbit cu el, zicea ca ne pupă si ne iubește pe mine și pe Adi (n.red. Adrian Thiess, alături de care era Anamaria Prodan).. (…) Eu cu Adi nu știm. (…) Noi nu divorțăm.

Păi poate sunt prea frumoasă și prea mare. (…) Nu mai promovați nonvalori. Dacă se adeveresc, păi divorțez eu. Nu trebuie să divorțeze nimeni de mine”, a declarat Anamaria Prodan la un post de televiziune.