In urma cu trei zile, Giani din Las Fierbinti a fost implicat intr-un accident rutier in Buzau. Constantin Dita si-a facut praf masina, iar totul s-a intamplat in apropiere de Popasul Merei, pe drumul dintre Buzau si Prahova.

Giani din Las Fierbinți a fost implicat într-un accident rutier, vineri după-amiază, pe drumul european E 577, între Buzău și Prahova. Mașina pe care actorul o conducea s-a lovit cu o altă mașină.

Din fericire, îndrăgitul actor din Las Fierbinţi nu a fost rănit, și nici celalălat șofer. După producerea accidentului, Constantin Diță s-a dat jos din mașină pentru a vedea cât de mare este paguba.

Actorul Constantin Diță a mai fost implicat într-un accident rutier în 2017. Atunci, alături de el în maşină se afla şi soția lui.

Ce masina are Giani din Las Fierbinti

Actorul Constantin Dita il interpreteaza pe Giani, un personaj principal cu foarte mare lipici la public. Acesta si-a cumparat in urma cu aproximativ trei ani o masina, adusa din Germania.

”In acest weekend am livrat o masina speciala unui om special. E vorba despre actorul CONSTANTIN DITA a.k.a GIANI din celebrul serial LAS FIERBINTI. Masina a fost livrata cu revizia completa facuta in service-ul nostru”, scria atunci pe Facebook patronul firmei distribuitoare.

Potrivit site-urilor de specialitate, modelul de la Audi cumparat de actorul Constantin Dita nu trece de suma de 15.000 de euro.