Gigi Becali a sarit in ajutorul Monicai Anghel, dupa ce artista a dezvaluit ca are COVID! Gestul incredibil facut de afacerist

gigi becali monica anghel covid

Momente grele pentru Monica Anghel! Cantareata a fost depistata pozitiv cu noul coronavirus, chiar daca a fost vaccinata! Solista nu a fost internata, insa a stat acasa si a urmat sfatul medicului!

Monica Anghel a fost infectata cu noul coronavirus! Mai mult, cantareata a fost vaccinata si i s-au administrat ambele doze! Solista a dezvaluit ca a stat acasa toata perioada, iar Gigi Becali i-a trimis medicamente de la clinica pe care o detine in Bucuresti!

„ Sunt mai bine, dar încă mă lupt cu o amețeală care nu-mi dă pace. Nu am fost internată, sunt acasă. Este pentru prima dată când sunt infectată. Am avut ambele doze de vaccin. Am luat legătura cu toată lumea după ce am fost testată pozitiv.

Ei toți au ieșit negativi. Am avut un concert unde am stat în frig și ploaie, dar am crezut că am răcit. Mi-am făcut testul simplu, ulterior am luat legătura cu medicul, mai apoi am primit medicamente și de la domnul Gigi Becali. Copilul e negativ, dar trebuie să stea închis în casă cu mine pentru că este contact direct. Am vrut să învăț pentru că am foarte mult de învățat, dar nu pot din cauza amețelilor pe care le am pentru că nu pot să mă concentrez”, a declarat Monica Anghel, pentru playtech.ro.

Marcel Pavel, despre starea Monicai Anghel

Marcel Pavel a dezvaluiti ca Monica Anghel este bine, ca are o forma usoara, dar nu a dorit sa ofere mai multe detalii.

„Ce ştiu despre Monica este şi ce ştiţi voi. Alaltăieri am vorbit cu ea şi mi-a zis că e ok. Nu cunosc mai multe detalii. Totuşi e vaccinată şi s-a îmbolnăvit. Toată lumea e bulversată în perioada asta. E o boală foarte perversă. Eu cred că Monica are o formă uşoară. Ţine legătura cu medicul ei cu siguranţă şi urmează tratamentul. Mai multe nu cunosc”, a spus într-un interviu pentru fanatik.ro.

Marcel Pavel a vorbit şi de perioada în care a fost el infectat şi a spus că a fost înjurat de oameni şi acuzat că a primit o sumă de bani pentru a spune că există virusul. „Pe mine mă înjura lumea, anul trecut, când era să mor, că sunt plătit, că mint.”