Gigi Becali, replica halucinanta pentru Diana Sosoaca! ‘Ea saraca…’

Gigi Becali, replica halucinanta pentru Diana Sosoaca!
Gigi Becali, replica halucinanta pentru Diana Sosoaca!

Gigi Becali a transmis acum, in mod public, o replica halucinanta pentru Diana Sosoaca! Cu toate ca a sustinut ca nu ii mai pasa de scena politica din Romania, latifundiarul din Pipera urmareste totusi in continuare tot ce se intampla.

Cand vine vorba despre George Simion, liderul AUR, Becali crede ca este un om cuminte si echilibrat. Insa, in privinta Dianei Sosoaca, afaceristul a decis ca actiunile ei nu sunt deloc potrivite.

Citeste si: Gina Pistol, umilita de Gigi Becali! Cum a jignit-o pe iubita lui Smiley

Gigi Becali, replica halucinanta pentru Diana Sosoaca!

„Ti-am spus nu mai vreau sa aud de politica. Politica gata la revedere, Doamne iarta-ma! Eu nu stiu cum sa fug, daca zice: iesi dintre ei si osebiti-va! Adica sa intru in ei? Daca zice sa ies din ei, cum sa intru in ei?

Daca vreti, cei de la AUR s-a creat o zona de oameni care capteaza. Da, sunt adevarati, ala cum il cheama, presedinte. George Simion. Imi place mult de el, cuminte, echilibrat, dar nu mai ma uit la TV eu”, a declarat Gigi Becali la Romania TV.

Citeste si: Rasturnare de situatie! Ce anunt a facut acum Aurel Padureanu despre Gigi Becali, la o luna de la moartea Corneliei Catanga

„Ea saraca … mie la inceput mi-a placut de ea, dar dupa aia deja a cazut putin in derizoriu pentru ca unei femei nu-i sta bine sa faca asa ceva. Adica … dupa aia a inceput sa mai si danseze … imi pare rau de ea ca-mi place de ea, dar imi pare rau de ea ca n-o voteaza lumea. Zice ea, saraca, a luat avantul ala asa, dar nuuu!

Ea zice corect ce zice …. zice bine ce zice, ea zice adevarul si nu e manipulata, dar numai ca e femeie. Si nu numai ca e femeie. Trebuie sa ai o atitudine cand esti femeie, si mai ales cand esti senator. Ea deja a depasit o linie! Adica desi spune adevarul mai face si putin circ si nu poti ca femeie sa faci circ, ca daca faci circ nu le place la oameni circareala”, a mai spus Becali, despre Diana Sosoaca.

Citeste si: Aurel Padureanu l-a sunat, din nou, pe Gigi Becali! E neasteptat ce i-a spus la telefon: A zis ca…