Halucinant ce s-a ales de Liviu Arteni. Dezvaluirile facute de vecini: din ce face bani acum fostul sot al Istraelei

Halucinant ce s-a ales de Liviu Arteni. Cum a ajuns fostul sot al Israelei Vodovoz si din ce bani traieste acum
Halucinant ce s-a ales de Liviu Arteni. Cum a ajuns fostul sot al Israelei Vodovoz si din ce bani traieste acum

Este incredibil ce s-a ales de Liviu Arteni! Multa lume s-a intrebat ce se intampla cu fostul sot al Israelei Vodovoz. Au format un cuplu controversat, dar povestea lor s-a terminat in anul 2018, atunci cand Israela a murit la 70 de ani.

Dupa decesul ei, Liviu a disparut brusc, fara urma. De atunci, nimeni nu a mai stiut nimic despre el. De altfel, relatia celor doi a fost presarata din plin cu scandaluri, cauzate de dependenta de alcool a barbatului. Ultima oara cand a aparut in public a fost cand a aparut la Antena Stars, apoi parca a intrat in pamant.

Citeste si: O mai stii pe Iulia Fratila? Ce s-a ales de prima asistenta TV din Romania. Daca o vezi, nici nu o mai recunosti!

Halucinant ce s-a ales de Liviu Arteni. Cum a ajuns fostul sot al Israelei Vodovoz

Eroare RSS: https://www.fanatik.ro/cross/haihui is invalid XML, likely due to invalid characters. XML error: Mismatched tag at line 6, column 8

Se pare ca s-a aflat, in sfarsit, unde traieste acum Liviu, la trei ani de cand a disparut din spatiul public. Se pare ca a revenit in Romania, dupa ce fugise in strainatate. Locuieste in Calarasi si si-a refacut viata dupa moartea Israelei. Aici se ocupa cu cresterea animalelor. S-a mutat in comuna Dorobantu si arata complet diferit fata de cum era in trecut.

Citeste si: Cum arata acum Nicoleta Luciu. Transformarea este totala! Fanii au reactionat imediat

Acum este de nerecunoscut, a renuntat la pletele care l-au consacrat si se ocupa din greu de gospodaria lui. Este surprinzator ca a reusit sa se ascunda de presa si de ochii curiosilor atat de mult timp. Insa, din ce bani traieste acum, de fapt? Se pare ca tot din mostenirea primita dupa decesul Israelei.

Conform WOWbiz, vecinii lui Liviu au doar cuvinte de lauda la adresa lui. Aceasta imagine este una total diferita fata de modul in care a aparut in trecut la TV, cu numeroase scandaluri. In judetul Calarasi se afla cele patru terenuri agricole mostenite de la Israela. Restul averii a ajuns la copiii acesteia.

Citeste si: A fost o mare vedeta din Romania, dar acum nu o mai recunosti! Ce s-a ales de ea, dupa ce a disparut de la TV