Harry Maguire. Cartonas rosu in meciul pierdut de Anglia in fata Danemarcei

Harry Maguire. Cartonas rosu in meciul pierdut de Anglia in fata Danemarcei
Harry Maguire. Cartonas rosu in meciul pierdut de Anglia in fata Danemarcei

Mizerabilul inceput de sezon al lui Harry Maguire a continuat cu un cartonas rosu, deoarece Anglia a avut pentru prima data doi jucatori scosi de pe teren, in infrangerea in fata Danemarcii.

Harry Maguire – Cosmar de jumatate de ora

Capitanul Manchester United a trait un cosmar de 31 de minute. I-a fost aratat cartonasul galben pentru o provocare nesabuita timpurie asupra lui Yussuf Poulsen. Apoi a fost demis de arbitrul spaniol Jesus Gil Manzano dupa ce l-a doborat pe Kasper Dolberg.

Situatia s-a inrautatit patru minute mai tarziu. Christian Eriksen a inscris cel de-al 34-lea gol pentru Danemarca, la cea de-a 100-a aparitie, dupa ce Kyle Walker a fost aspru criticat pentru ca l-a faultat pe Thomas Delaney.

Fundasul Chelsea Reece James a primit un cartonas rosu dupa fluierul final, pentru infruntarea arbitrului Manzano.

Momente urate pentru Anglia

Anglia a avut momente urate si a fost nevoie de o salvare magnifica din partea lui Kasper Schmeichel, pentru a respinge lovitura de cap a lui Mason Mount.

Anglia se afla acum pe locul trei in grupa lor. Doar castigatorii urmeaza sa ajunga in finala Ligii Natiunilor, in 2021.

Harry Maguire a indurat ceea ce trebuie sa fi fost una dintre cele mai mizerabile nopti din cariera sa, inainte de a fi dat afara dupa doar 31 de minute.

Situatia a derapat inca din momentele de deschidere, iar restul meciului a jucat distras si haotic.

Harry Maguire nu se simtea in largul sau cu sistemul defensiv al Angliei cu trei jucatori, adesea in afara pozitiei.

Arestare in Grecia

Harry Maguire isi arata sufernita din punct de vedere mental si fizic, in urma recentei sale arestari in Grecia. Nu ar fi deloc surprinzator daca ar fi fost scos din linia de foc la nivel de club, avand in vedere evolutia sa recenta.


Sursa: BBC
Foto: Eurosport