Idei de cadouri pentru Mos Nicolae. Ce ai putea sa-i daruiesti copilului tau

Idei de cadouri pentru Mos Nicolae
Idei de cadouri pentru Mos Nicolae

Mos Nicolae e peste colț, iar copiii abia asteapta orice prilej ca sa mai primeasca inca un cadou. Luna decembrie e clar luna darurilor si a timpului petrecut in familie. Daca n-ai idee de ce ai putea sa-i cumperi si anul acesta micutului tau, ai o lista mai jos care te-ar putea ajuta in gasirea unei amintiri pe masura pentru cand va creste mare.

Idei de cadouri pentru Mos Nicolae. Lista cu daruri pentru copii

Fericirea nu consta in lucruri materiale, dar toata lumea simte un moment de bucurie atunci cand e intampinat intr-o zi aparte de o surpriza, semn ca cineva s-a gandit la ei. Poporul nostru nu duce lipsa deloc de astfel de ocazii unde putem sa daruim celor dragi vrute si nevrute, motiv pentru care uneori ramanem si fara idei. Prima sarbatoare din sezonul rece e Mos Nicolae, zi in care copiii trebuie sa-si lase ghetutele la intrare si sa vada daca Mosul a stat sau nu cu ochii pe ei sau daca i-a taxat suficient pentru cele de peste an.

Pentru iubit/sot – iubita/sotie – bautura preferata, o rochie pe care a pus ochii, niste bijuterii, un parfum dorit pe care nu l-a gasit inainte cu cateva zile in magazine sau o excursie mica prin apropieri, dat fiind vremurile pe care le traim.

Pentru copii – jocuri travel-size, plastelina, animale de plus, puzzle, masinute, minge, ceasuri pentru copii, haine sau papusi.

Prieteni – o masa pregatita in totalitate de tine, cani personalizate, haine pe care stii ca au pus ochii, ceasuri, agende personalizate, tricouri cu mesaj, lumanari, acesorii care nu sunt ce par a fi, pentru a rade impreuna, casti, etc.

Idei de cadouri pentru copii in ziua de Mos Nicolae

Legenda nuielusii. Care e, de fapt, semnificatia ei?

“La primul sinod ecumenic ţinut la Niceea, în anul 325, Nicolae a fost recunoscut drept un mare apărător al ortodoxiei. Sinodul a condamnat erezia lui Arie, conform căreia Iisus Hristos nu este Fiul lui Dumnezeu, ci doar un om cu puteri supranaturale. Nicolae, ajuns episcop de Myra de la o vârstă fragedă, îngrijorat de o posibilă ruptură care putea avea loc în cadrul Bisericii, i-a dat ereticului Arie o palmă. Astfel, potrivit bisericii, de la palma Sfântului Nicolae a rămas obiceiul ca, pe 6 decembrie, cei neascultători să fie loviţi cu nuieluşa, în semn de avertisment.” (Sursa: historia.ro)