Imagine cutremuratoare cu Viorica de la Clejani! Toata lumea a crezut ca a fost externata, dar adevarul e altul

viorica de la clejani covid spital

Lovitura dura in familia Clejanilor! Viorica a fost infectata cu virusul COVID-19, iar pentru ca starea ei s-a inrautatit, a fost internata in spital! In urma cu doar cateva zile, solista a scris un mesaj in care le transmitea fanilor ca a ajuns acasa, dar se pare ca situatia a escaladat din nou!

Viorica de la Clejani trece printr-o perioada grea! Solista a fost infectata cu virusul SARS-Cov-2 si a fost internata intr-un spital din Capitala! Dupa cateva zile de la internare, cantareata a postat un mesaj pe o retea de socializare in care le transmitea fanilor ca se simte mai bine si ca a ajuns acasa.

Ionita de la Clejani a postat insa o imagine cu sotia lui care i-a speriat pe fani. Viorica apare pe patul de spital, purtand o masca de oxigen, semn ca starea ei s-a inrautatit. Potrivit presei, vedeta s-ar afla in continuare internata la Institutul Matei Bals din Bucuresti.

„Vă mulțumesc tuturor pentru grijă! Vă dați seama că nu e o glumă. Ne-am speriat, mi-a fugit Pământul de sub picioare, ea e tot Universul nostru, al meu și al copiilor! După o perioadă agitată pe care am traversat-o, viața ne încearcă și mai mult, dar ne păstrăm credința și ne rugăm pentru sănătatea Vioricăi, a familiei noastre și a tuturor! Doamne ajută! Să fiți sănătoși și să auzim de bine. Toată dragostea și recunoștința noastră! Cu respect, Ioniță!”, a scris soțul artistei.