Imagini halucinante au aparut in presa din Romania, cu momentul in care Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf s-au batut intr-o parcare din Snagov! In imagini, fostii parteneri de viata isi impart pumbi chiar in mijlocul strazii!

Scandalul a avut loc la vila din Snagov detinuta de Anamaria Prodan! Cei doi si-au impartit pumni si palme, iar momentul a fost filmat!

Potrivit click.ro, conflictul dintre Anamaria Prodan și Reghe începuse, de fapt, de joi, 22 septembrie, atunci când antrenorul a fost audiat la IPJ Ilfov, la Serviciul de Investigare al Infracțiunilor Economice, după o plângere penală depusă de impresară împotriva lui.

În imagini se observă cum antrenorul pare să o lovească primul pe fosta lui soție. Ulterior, Ana Maria Prodan ripostează cu un pumn, iar apoi lucrurile scapă complet de sub control.

La doar câteva ore după scenele violente de la vila impresarei din Snagov, AnaMaria Prodan a făcut noi dezvăluiri privitor la motivul scandalului.

 „Tot acest scandal și toată această nebunie a pornit de la o emisiune de pe Youtube cu care eu nu am nici un fel de legătură. Nu am treabă cu dușmăniile realizatorului.

Nu mă interesează amanta lui Reghecampf, sau Reghecampf. Vrea să scap, atât! Vreau să divorțez, să nu mai aud! Să se termine circul ăsta! L-am rugat, ieri, cu cerul și cu pământul, dar fiind atât de deranjat și atât de alcoolizat, la prânz când a venit acasă, de focul emisiunii cu privire la amanta, a considerat că este bine să ne batjocorească!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru sursa citata.

Când a auzit de tot scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, Gigi Becali a refuzat să vadă filmarea cu cei doi. Latifundiarul susține că îi pare rău pentru antrenorul de fotbal.

„Îmi pare rău pentru el! Păi ce să faci, tată?! Nu am vrut nici măcar să-mi dea să văd înregistrarea”, a spus Gigi Becali pentru sport.ro.

De altfel, Gigi Becali a mai spus: „Tot timpul el (n.r.: Gigi Becali) va fi pentru noi un om aparte!”. Acesta a demonstrat că Laurențiu Reghecampf are mereu uș deschisă la FCSB și mereu va fi primit acolo așa cum se cuvine.

VEZI AICI VIDEO CU BATAIA DINTRE LAURENTIU REGHECAMPF SI ANAMARIA PRODAN