Fuego este unul dintre cei mai cunoscuti cantareti din Romania. O perioada de timp s-a scris ca Irina Loghin ar fi mama artistului, dupa ce au lansat impreuna piesa Impodobeste, mama, bradul. Putina lume stie cum arata Eugenia Surugiu, mama lui Fuego.

Fuego a postat în urmă cu puțin timp o fotografie cu femeia care l-a adus pe lume. Cu ocazia zilei sale de naștere, artistul i-a dedicat femeii care l-a adus pe lume un mesaj extrem de emoționant. El a declarat că tot ceea ce a realizat de-a lungul vieții îi dedică ei, omului care a rămas neschimbat de-a lungul timpului.

„Azi este ziua mamei mele! Ce mare bucurie să o știu aproape de mine, sănătoasă, cu umorul la purtător și cu sensibilitatea ei! Nu-i sunt aproape fizic, dar sufletul meu e mereu în ochii ei, în glasul ei, în fiecare cuvânt, gând și gest!

Mama și-a pus viața în slujba mea și eu sunt cea mai puternică realizare și satisfacție a ei! A sacrificat mult, a muncit pe brânci, m-a ambiționat și m-a educat de așa manieră încât să nu sufăr prea tare în viață!

Mama este un om plin de umor, cu spirit critic și multă omenie! Ei îi datorez totul și parcă am impresia că nu i-am mulțumit niciodată suficient pentru câte a făcut! Ii doresc tot binele posibil și să-mi fie aproape multă vreme, să mă pot bucura de ea! Va citi cu siguranță toate mesajele de la voi și va fi tare fericită! Îți mulțumesc, scumpă mamă, că ești și că sunt! Te iubesc! La mulți ani!”, este mesajul postat de celebrul cântăreț pe pagina sa de Facebook.

În urmă cu mai bine de 10 ani, tatăl lui Fuego  s-a stins din viață. Bărbatul a murit în preajma Sărbătorilor Pascale, în urma unui infarct. Soțul Eugeniei Surugiu avea 59 de ani, iar în urma sa a lăsat o familie care îi simte și astăzi absența.