Recent, Alex Velea i-a facut o surpriza uriasa iubitei sale si a cerut-o in casatorie pe Antonia cand ea se astepta mai putin. Acum, cei doi indragostiti au facut un videoclip in care au reactionat la evenimentul din acea zi.

Cei doi au trecut prin multe momente grele inca de la inceputul relatiei. Au fost acuzati inclusiv ca si-ar fi tradat fostii parteneri de viata. Insa, odata cu trecerea timpului, Antonia si Alex au dovedit ca dragostea care i-a unit a fost mai puternica decat gura lumii.

Ce s-a intamplat dupa ce Alex Velea a cerut-o de sotie pe Antonia

Acum, cei doi indragostiti au postat pe contul lor de Youtube un clip in care au reactionat la cererea in casatorie. Mai mult decat atat, au oferit si o surpriza totala pentru fanii lor. Au inclus niste imagini care nu au mai fost vazute pana acum, din acea zi.

Indragita cantareata a aflat abia acum ca Velea planuise sa o ceara in casatorie inainte sa plece in Asia Express. Ulterior, mai incercase sa isi surprinda iubita si in Maldive, acolo unde au fost in vacanta. Insa, singura varianta care i-a reusit a fost sa faca acest lucru in ziua in care au filmat prima editie a podcastului lor.

„A zis DA! Esti focul din inima mea! Te iubesc pana dincolo de moarte”, a scris Alex Velea, langa fotografia in care apare Antonia cu inelul impresionant, vizibil emotionata. Bijuteria este una cu piatra galbena. Se pare ca valoarea acesteia ar fi in jur de 3.800 de euro.

„Inceputurile relatiei nu au fost atat de simple. Venim din cupluri nefericite, si eu, si ea. Lumea nu a luat-o ca atare. Ne-au zis ba ca i-am stricat eu familia, ba ca ea mi-a stricat-o pe a mea, ca ne-am creat fericirea pe drama altora, pe nefericirea fostilor parteneri”, a declarat Alex Velea la Antena Stars.