INML a facut anuntul. Care este adevarata cauza a mortii lui Nelu Ploiesteanu. Familia, distrusa de durere

adevarata cauza a mortii lui Nelu Ploiesteanu
INML a facut anuntul. Care este adevarata cauza a mortii lui Nelu Ploiesteanu. Familia, distrusa de durere

S-a finalizat autopsia in cazul regretatului artist, iar vestea legata de adevarata cauza a mortii lui Nelu Ploiesteanu i-a distrus pe cei dragi. Din pacate, anuntul este unul care pica ca un trasnet pentru familia lui.

Rudele lui Neplu Ploiesteanu sperau ca artistul sa fie ingropat asa cum se cuvine, conform normelor crestine, dar acest lucru nu va fi posibil. Medicii legisti au constatat ca artistul a murit de COVID-19, asa ca trupul lui va fi sigilat si va fi inmormantat conform protocolului SARS-CoV2.

Citeste si: Ce facea Nicolae Ceausescu atunci cand il vedea la Nelu Ploiesteanu. Dezvaluiri fabuloase

Care este adevarata cauza a mortii lui Nelu Ploiesteanu. Familia, distrusa de durere

Se pare ca familia lui Nelu Ploiesteanu a refuzat sa il ia acasa, pana cand a fost gata autopsia. Rudele artistului asteaptau sa afle rezultatele finale si daca acesta mai suferea sau nu de COVID-19 in momentul decesului. In cazul in care s-ar fi descoperit ca nu mai era infectat la momentul mortii, putea fi inhumat crestineste.

Citeste si: Ce au gasit medicii in corpul lui Nelu Ploiesteanu, inainte sa moara de COVID-19

Din nefericire, medicii de la Institutul de Cercetare Cantacuzino au descoperit ca se afla inca noul virus in corpul artistului, tocmai de aceea trupul va fi ridicat intr-un sicriu sigilat, inainte sa fie inmormantat la Cimitirul Straulesti 2. La ceremonie nu pot participa mai mult de 16 persoane.

Unde va fi inmomantat artistul

Nelu Ploiesteanu va fi ingropat la Cimitirul Straulesti, acolo unde isi doarme somnul de veci si fiul lui, Mihaita. Unicul fiu al artistului a murit la varsta de 32 de ani, dupa ce a suferit o perioada lunga din cauza unor afectiuni grave, fiind imobilizat la pat.

Citeste si: Socant ce pensie avea Nelu Ploiesteanu! Era rusinos de mica, dupa 55 de ani de cariera