Iphone 12. Compania Apple face trecerea la 5G

Iphone 12. Compania Apple face trecerea la 5G
Iphone 12. Compania Apple face trecerea la 5G

Iphone 12. Apple a confirmat ca noile sale telefoanele vor fi primele care vor functiona pe retele 5G mai rapide. Compania a extins, de asemenea, gama. Include un nou model „Mini” care are un ecran mai mic de 5,4 inci.

Firma americana a inregistrat crestere a vanzarilor de telefoane in ultimul an. Dar unii experti spun ca noile caracteristici ofera Apple cele mai bune oportunitati de crestere din 2014, cand si-a reinnoit gama cu iPhone 6.

Iphone 12. Compania Apple face trecerea la 5G

“5G va aduce un nou nivel de performanta pentru descarcari si incarcari, streaming video de calitate superioara, jocuri mai receptive, interactivitate in timp real si multe altele”, a declarat directorul executiv Tim Cook. De asemenea, a existat o reimprospatare cosmetica de aceasta data. Partile laterale ale dispozitivelor devin muchii mai ascutite si mai plate.

Modelele noi Pro de ultima generatie primesc, de asemenea, ecrane mai mari decat inainte si un nou senzor pentru a ajuta la fotografierea cu lumina slaba. Cu toate acestea, pentru prima data niciunul dintre dispozitive nu avea inclus in pachet casti sau un incarcator. Apple a declarat ca masura va contribui la reducerea impactului sau asupra mediului.

Iphone 12. „Tim Cook [are] scena pregatita pentru lansarea unui produs 5G cu super-ciclu”, a comentat Dan Ives, analist la Wedbush Securities. El a adaugat ca aproximativ 40% din cele 950 de milioane de iPhone-uri utilizate nu au fost actualizate in cel putin trei ani si jumatate, prezentand o oportunitate excelenta.

Daca previziunile privind cererea sunt corecte, ar putea provoca o batalie intre operatorii de retea, deoarece clientii devin mai tentati sa se mute la alta companie.

Iphone 12. „Retelele vor trebui sa ofere oferte atragatoare, iar modul in care vor face acest lucru se bazeaza pe tarife excelente si tranzactii atractive de tranzactionare”, a prezis Ben Wood, de la CCS Insight.

Apple isi dezvaluie de obicei noile iPhone-uri in septembrie, dar a optat pentru o data ulterioara anul acesta. Nu a spus de ce, dar s-a speculat pe larg ca ar fi legat de intreruperea cauzata de pandemia de coronavirus.

Iphone 12. Actiunile firmei au incheiat ziua cu 2,7% mai mici. Acest lucru a fost legat de rapoarte conform carora mai multe platforme chineze de internet au optat pentru a nu transmite fluxul live. Asta desi a fost vizionat si comentat pe scara larga prin intermediul retelei de socializare Sina Weibo, conform BBC.