Iubita lui Cristi Mitrea lucreaza la Pro TV! O stie toata Romania de la Abracadabra

cristi mitrea andreea caranda andreea mantea iubita pro tv

Cristi Mitrea a facut dezvaluiri inedite la podcast-ul lui Catalin Maruta! Luptatorul are o relatie cu o angajata de la Pro TV si fosta vedeta Abracadabra! Este vorba despre Andreea Caranda!

In cadrul podcast-ului Acasa la Maruta, Cristi Mitrea a dezvaluit cine este adevarata sa iubita! Sportivul are o relatie de patru ani cu Andreea Caranda, celebra Colombina de la Abracadabra! Momentan, Andreea lucreaza la Pro TV, unde este producator la mai multe emisiuni de divertisment, printre care Vorbeste Lumea.

„E ceva. E acolo, nici noi nu știm ce este. O iubesc. Probabil sunt și aici. Da, da, e ceva acolo de mult timp. Este un du-te, vino. Are și un copil mai mare, am scăpat. Mi-e teamă să fac pasul (n.r. căsătorie). Cred că ne ducem pe patru ani eu cu Andreea Caranda. Da, ne vedem destul de des. Da, se duce spre relație. Nu suntem cuplu așa, suntem noi între noi. Ne aprindem repede, suntem pe adrenalină, suntem puternici. Suntem pe smardoială. Emoțional vorbind, avem un confort foarte mare în a sta împreună, ne completăm din multe puncte de vedere. Este viitoarea. Ar putea fi viitoarea mea soție. Dacă ar tăcea câteodată, ar fi perfect”, a dezvăluit luptătorul, invitat în podcastul „Acasă la Măruță”.

Cristian Mitrea a dezvaluit numele iubitului Andreei Mantea

Andreea Mantea are o relatie cu Valeriu Floricel, producatorul emisiunii Se striga darul de la Kanal D! Andreea Mantea a prezentat acest show impreuna cu Bursucul si apoi cu Mihai Mitoseru. Dezvaluirea a fost facuta de Cristi Mitrea.

„L-am cunoscut și pe actualul ei iubit, Valeriu Floricel, ne-am văzut de vreo două ori la Andreea acasă. N-am discutat prea multe! Ce era să discut cu el? Să-i spun că ce face cu el a făcut și cu mine? Nu prea avem ce să vorbim. Nu sunt într-o relație bună cu Andreea acum! Noi ne facem viața un calvar. A fost o vreme când eu nu-i răspundeam la telefon, apoi nu-mi răspundea ea. Am încercat de dragul copilului, dar nu merge”, a declarat Cristi Mitrea, la podcastul „Acasă la Măruță”.