La doar cateva zile dupa ce Laurentiu Reghecampf a anuntat ca divorteaza de Anamaria Prodan, noua lui iubita a rupt tacerea! Corina a facut primele declaratii cu privire la relatia cu antrenorul si a confirmat ca este insarcinata!

E oficial! Corina Caciuc este insarcinata cu Laurentiu Reghecampf! Tanara a facut primele declaratii pentru Cancan.ro! Ea sustine ca isi doreste discretie si nu vrea sa fie subiect de presa!

”Eu nu postez mesaje legate de mine și de Laurențiu, întrucât îmi place să fiu discretă, așa cum e și Laur. Nicio poveste de iubire nu este zgomotoasă, nu se poartă pe rețelele sociale, ci în liniște. Atât cât se poate, desigur, având în vedere notorietatea de care beneficiază Laurențiu. Nu mi-am făcut niciodată un scop din aparițiile în spațiul public. Tot ce mă interesează în acest moment sunt Laurențiu și sarcina cu care m-a binecuvântat Dumnezeu și pe care vreau să trec cu bine.

Sper că înțelegeți dorința mea de a nu fi un subiect de presă, de a avea o viață echilibrată. Dețin un singur cont pe Instagram, care, de altfel, este și privat! Celelalte sunt doar fake-uri, iar unele dintre ele îmi creează prejudicii consistente de ordin moral. Însă, în privința acestora, am contactat o casă de avocatură și voi depune demersuri pe cale legală pentru a-mi apăra onoarea”, a explicat Corina Caciuc, pentru Cancan.ro.

Anamaria Prodan, despre divortul de Reghe

Prezenta in platoul emisiunii lui Catalin Maruta, Anamaria Prodan sustine ca nu are ce avere sa imparta cu Reghe.

„Nu am ce împărți cu Reghecampf! Totul este moștenit de la mama mea. Laurențiu Reghecampf are salariul lui! Mai devreme am vândut un teren! Hai să nu exagerăm, că nu a avut 7 milioane salariul. Laurențiu dacă pleacă din această căsnicie pelacă cu salariul de la Universitate Craiova și cu o casă în America.

Nu Anamaria Prodan e milionară. Copiii Anamariei sunt milionari, să fie clar. El a muncit pentru altcineva, nu pentru noi! Nu va lua jumătate din avere, cum se dădea cineva de ceasul morții. El trebuie să lase totul copiilor lui. Nu avem nimic împreună. Am trăit din acei bani. Eu nu am avut contract prenupțial! Nu facem țigănie! Se va termina amiabil! Nu avem de ce să ne certăm, nu avem pe ce!”, a marturisit impresara.