Jack Black, transformare totala, dupa ce si-a ras parul si barba

Jack Black, transformare totala, dupa ce si-a ras parul si barba
Jack Black, transformare totala, dupa ce si-a ras parul si barba

Jack Black a avut multe roluri memorabile in cariera sa de aproape 30 de ani de la Hollywood. Unii si-il vor aminti cel mai bine din School of Rock, o comedie care i-a popularizat imaginea. In comedie, actorul a purtat parul lung si perciuni. El a pastrat in cea mai mare parte un stil similar, de atunci. Dar asta pana in august 2020.

Jack Black a postat un clip inedit pe YouTube

Anul acesta, actorul a intrat pe canalul sau de YouTube pentru a crea un videoclip surprinzator. Nu este neobisnuit ca Black sa impartaseasca clipuri de acasa, ca acesta. El si fiii sai au castigat deja o reputatie de proportii pentru videoclipurile pe care le posteaza pe site, precum si pentru populara aplicatie TikTok.

Fanii care au vizionat acele videoclipuri s-au obisnuit cu stilul lui Black. In lunile premergatoare socantului sau clip din 2020, isi lasase parul si barba sa devina si mai lungi. Parul ii atingea acum umerii, iar barba lui incretita crestea in nenumarate nuante cenusii.

Cu toate acestea, la doar cateva secunde in clipul YouTube pe care Jack Black l-a distribuit in august 2020, a devenit clar ca aspectul de rocker va deveni istorie. Intr-adevar, actorul a facut o transformare uimitoare care i-a lasat pe fani uimiti, nu semana deloc cu varianta sa normala si paroasa.

Look nou

In schimb, Black si-a transformat atat de mult aspectul, incat spectatorii au fost socati de ceea ce au vazut. Unii au spus ca vor sa imite acest stil nou, neasteptat. Altora nu le venea sa creada cat de tanar arata, desi Jack Black are 50 de ani.

Clint Morris l-a intervievat pe Black pentru site-ul MovieHole, inainte de lansarea School of Rock si a descris cat de bine se potriveste actorul cu cerintele vizuale ale unui astfel de rol. Jurnalistul a scris: “Jack Black arata mai mult decat partea dezordonata a unui star rock”.

Actorul renunta la filmele despre cantareti de rock

In acelasi interviu, Jack Black a recunoscut ca vrea sa renunte la reputatia sa de rocker, in ciuda aspectului sau si a istoriei sale inspirate din muzica. El a spus: “Trebuie sa fac filmul Tenacious D si apoi as vrea sa nu mai fac niciun film rock. Poate doar un film rock si gata.”


Sursa si foto: Scribol