Divortul lui Jesse Williams de fosta sotie Aryn Drake-Lee a fost finalizat, la aproape trei ani dupa despartirea cuplului.

Citeste si: Meghan Markle si controversele. Sotia lui Harry evita subiectele sensibile, de dragul familiei

Conform documentelor instantei, obtinute de TMZ, Williams, in varsta de 39 de ani si Drake-Lee, in varsta de 38 de ani, vor avea custodia legala si fizica comuna a celor doi copii ai lor, Maceo, in varsta de 5 ani si Sadie, in varsta de 6 ani. Au fost de acord sa discute cand ar dori sa posteze fotografii ale copiilor lor pe retelele de socializare.

Jesse Williams din serialul Anatomia lui Grey a finalizat divortul oficial

Dupa ce fostii soti s-au separat in 2017, Williams ar fi castigat 936.810 dolari, pe care ii va pastra. Cu toate acestea, banii castigati de vedeta „Grey’s Anatomy” in timpul casatoriei sale vor fi impartiti. Iar actorul este obligat, de asemenea, sa plateasca pensia alimentara pentru copii. Williams datoreaza 50.629 dolari pe luna pana in octombrie. 2019 si de atunci va plati 40.000 de dolari pe luna.

Citeste si: Kelly Clarkson si-a trimis copiii la terapie, in plin proces de divort

Actorul din „Cabin in the Woods” a fost, de asemenea, obligat sa efectueze doua plati de 50.695 dolari pentru sprijinul sotului catre Drake-Lee, care lucreaza ca broker imobiliar, pentru august 2019 si septembrie 2019.

De cand a depus cererea de divort, Jesse Williams a continuat relatia romantica inceputa cu actrita Taylour Paige. In mai 2019, perechea a devenit oficiala pe Instagram. Au postat selfie-uri realizate la un spectacol de pista la Teatrul Apollo.

Citeste si: Jack Black, transformare totala, dupa ce si-a ras parul si barba

Williams i-a urat recent lui Paige, in varsta de 30 de ani, o zi de nastere fericita. I-a dedicat o postare frumoasa pe Instagram care spunea: „Langa tine, este o zi frumoasa in fiecare zi”, scrie Page Six.