Jurnalistul Mihai Dolinschi, gasit mort in casa din Bucuresti! Cauza decesului

mihai dolinschi a murit cauza decesului de ce a murit

Tragedie in presa din Romania! Mihai Dolinschi a fost gasit fara suflare in locuinta sa din Bucuresti, in aceasta seara! Jurnalistul avea doar 29 de ani!

Jurnalistul Mihai Dolinschi, cunoscut în presa sportivă drept comentator, moderator și analist, a fost găsit mort în această seară în locuința sa din București.

Este vestea șoc a zilei care a fost anunțată în urmă cu puțin timp, asta după ce tânărul de doar 29 de ani a fost găsit fără suflare în locuința sa din Capitală. Potrivit primelor informatii, ar fi vorba despre un stop cardio-respirator.

“Acum fix 3 ani, prietenul meu vechi Marius Ancuța pleca la îngeri. Avea aproape 50 de ani. Astăzi o altă tragedie ne-a lovit din plin – cel mai talentat tânăr jurnalist pe care l-am cunoscut, Mihai Dolinschi, ne-a părăsit și el, la doar 29 de ani. E nedrept pentru că Mihai era tânăr, pasionat și plin de calități. Noi, ca breaslă, am pierdut. Condoleanțe familie și… lumină. RIP”, a scris jurnalistul Vlad Enachescu pe Facebook.

Mihai Dolinschi e cunoscut publicului larg ca moderator, comentator sportiv, dar și analist, iar acesta și-a făcut prezența în numeroase emisiuni TV sportive, acolo unde de fiecare dată și-a făcut treaba cu pasiune și devotament.