Kelly Clarkson si-a trimis copiii la terapie, in plin proces de divort

Kelly Clarkson si-a trimis copiii la terapie, in plin proces de divort
Kelly Clarkson si-a trimis copiii la terapie, in plin proces de divort

Kelly Clarkson isi pune copiii pe primul loc pe fondul divortului de Brandon Blackstock, in curs de desfasurare.

Kelly Clarkson, interviu despre divort

Intr-un interviu acordat luni la Extra TV, cantareata in varsta de 38 de ani a vorbit despre modul in care copiii ei se descurca cu despartirea. Ea a dezvaluit ca merg la terapie.

“Intr-o zi iti spui:„ Uau, situatia s-a schimbat pentru totdeauna si nu doar pentru mine s-a schimbat, ci si pentru cei mici”, a spus ea despre copiii ei si ai lui Blackstock. Cei doi au impreuna o fiica de 6 ani, River si un fiu de 4 ani, Remington.

Momente dificile, depasite cu ajutorul terapeutilor

“Am o familie foarte buna si prieteni care sunt acolo pentru mine”, a continuat Kelly Clarkson, explicand de ce a decis sa fie atat de deschisa cu privire la divort. “Cred ca lucrul dificil pentru mine este ca e foarte greu sa navighezi in aceste ape tulburi, sa poti fi sincer si sa-ti faci povestea cunoascuta. Asa poate ca poti ajuta pe altcineva, dar in acelasi timp ii protejezi pe copiii pe care ii adori”.

Kelly Clarkson a adaugat: “Avem parte de mult ajutor in ceea ce priveste terapeutii sau psihologii copiilor, pentru ca vrem sa o facem bine. Cu siguranta vreau sa o facem bine. Toata lumea este trista si este in regula sa fim tristi.”

La 4 iunie, Clarkson a cerut divortul de Blackstock, in varsta de 43 de ani, dupa sapte ani de casatorie. Ea a invocat “diferente ireconciliabile”, conform documentelor instantei. Castigatoarea Grammy solicita custodia legala si fizica comuna a copiilor lor. Kelly Clarkson a contribuit si la cresterea copiilor adolescenti ai lui Blackstock dintr-o relatie anterioara: Savannah, de 18 ani si Seth, in varsta de 13 ani.

Copiii, prima grija

In timpul premierei de sezon a emisiunii “The Kelly Clarkson Show” de luna trecuta, cantareata “Piece by Piece” a vorbit despre divortul ei: “cu siguranta nu am vazut ce o sa vina”. Ea a spus ca nu intentioneaza sa ofere prea multe detalii, deoarece copiii ei sunt principala grija in acest moment.


Sursa: toofab.com
Foto: toofab.com si nme.com