Lady Gaga si lupta cu depresia. Mama artistei regreta ca nu si-a dat seama la timp de boala ei

Lady Gaga si lupta cu depresia. Mama artistei regreta ca nu si-a dat seama la timp de boala ei
Lady Gaga si lupta cu depresia. Mama artistei regreta ca nu si-a dat seama la timp de boala ei

Mama lui Lady Gaga spune ca isi doreste sa fi stiut mai devreme ca superstarul pop suferea de depresie. Ajutarea fiicei sale si dorinta de a fi puternica pentru ea au facut-o ​​sa fie o mama mai buna.

Interviu pentru constientizare

Cynthia Germanotta, in varsta de 66 de ani, mama lui Lady Gaga, a acordat un interviu video cu Hoda Kotb si Jenna Bush Hager la emisiunea Today din aceasta dimineata. Ea a vorbit despre Fundatia Born This Way, noua lor carte si despre lupta lui Gaga cu depresia.

“Problemele ei au inceput in scoala gimnaziala cu agresiunile din partea celorlalti colegi. Ca rezultat, a dezvoltat anxietate si depresie la o varsta foarte frageda”, a spus ea. “Nu prea am inteles semnele de avertizare.”

Cynthia a continuat sa vorbeasca despre Lady Gaga: “Ea si cu mine nu am inteles cu adevarat ce se intampla. Si nu este neobisnuit ca depresia sau anxietatea sa ramana nediagnosticate pana la zece ani.”

Lady Gaga, probleme in liceu

“Mi-as dori cu adevarat sa fi stiut mai devreme.”

“Abia mai tarziu, in liceu, cand problemele ei au devenit mai accentuate si a existat un comportament distructiv asociat cu acestea, am putut vedea un strigat de ajutor.”

„M-am implicat mai mult, am invatat sa o ascult, i-am cautat ajutor. Mi-as dori doar sa fi recunoscut semnele de avertizare mai devreme, ca parinte, pentru ca ele au existat mereu.”

“Obisnuiam sa spun ca mi-a fost greu si chiar a fost greu la vremea aceea”, a adaugat Cynthia.

“Dar impreuna am invatat de-a lungul anilor sa ajungem intr-o situatie mai buna, unde simt ca acum ii pot asculta si valida emotiile, pentru ca sunt foarte reale. Si acum pot fi puternica pentru ea. M-a facut o mama mai buna.”

Fundatia Born This Way

“M-a facut sa ma simt mai bine pregatita pentru a ma ocupa de tot ce intalnim in fiecare zi cu acesti oameni la Fundatia Born This Way.”

“De fiecare data cand ne vedem copilul indurerat, cred ca intram imediat in modul de protejare. Dar, de fapt, vor doar sa-i ascultam. Vor sa le validam sentimentele. Nu-i judecati. Si, de asemenea, impartasiti propriile voastre probleme cu ei.”

“Am aflat prin cercetarile noastre ca unul dintre motivele pentru care tinerii nu isi povestesc problemele este ca noi, ca parinti, nu le povestim pe ale noastre. Credem ca trebuie sa fim cu adevarat duri, dar este foarte important sa fim foarte cinstiti, pentru a purta o conversatie sanatoasa.”


Sursa: DailyMail
Foto: Elle