Laurentiu Reghecampf s-a despartit oficial de Anamaria Prodan: Am depus actele de divort! Noua lui iubita, insarcinata in sase luni

laurentiu reghecampf divorteaza noua iubita insarcinata Corina Bilcon

Rasturnare de situatie! Laurentiu Reghecampf a anuntat ca a depus actele de divort! Antrenorul s-a despartit de Anamaria Prodan, iar are o relatie cu o tanara pe nume Corina Bilcon, care ar fi insarcinata in sase luni!

Informatia divortului dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf a aparut in urma cu cateva luni! Dar acum antrenorul a confirmat despartirea pentru CANCAN.ro. Antrenorul a dorit sa lamureasca situatia si sa nu mai lase loc de interpretari.

“Va marturisesc faptul ca este un moment delicat in viata mea. Eu nu mi-am expus niciodata viata personala si nu voi proceda astfel nici de acum inainte (…) Personal, am depus actele de divort la capatul unei casnicii de care nu ma voi dezice niciodata si pledez pentru respectarea optiunilor personale atat din puct de vedere familial, cat si profesional”, a declarat Laurentiu Reghecampf, pentru CANCAN.ro.

Potrivit aceleiasi surse, Laurentiu Reghecampf si Corina Bilcon, femeia de care s-a indragostit, s-au mutat impreuna, iar antrenorul urmeaza sa devina tata peste sase luni. Cei doi vor sa se casatoreasca si si-au ales deja nasii.

Cine este Corina Bilcon, amanta lui Laurentiu Reghecamf

Corina Bilcon are 29 de ani si este originara din Deva. I se mai spune si Corina Gura de Aur – aceasta porecla provine de pe vremea cand era stabilita in Anglia, unde a castigat premiul Golden Mouth, in cadrul unei competitii internationale organizate in Dubai.