Lavinia Pirva, facuta praf de Andreea Marin la Kanal D! A fost inselata de Stefan Banica Jr

andreea marin lavinia parva

Invitata la emisiunea prezentata de Denise Rifai la Kanal D, Andreea Marin a vorbit, indirect, despre relatia pe care a avut-o cu Stefan Banica Jr. Vedeta spune ca a fost dureros sa afle ca a fost inselata cu actuala sotie a cantaretului!

Intrebata daca a fost tradata de barbatul iubit si cat de tare doare, Andreea Marin a dezvaluit ca trecutul este trecut, dar este dureros momentul.

“Pentru mine, trecutul e trecut. Punct! Am încheiat-o cu el! Trecutul nu mai contează pentru mine, trecutul acela pe care nu l-am făcut eu, care nu a depins de mine. Pentru mine contează ceea ce trăiesc astăzi. Pe de altă parte, nu poate să fie comod să te simți înșelat, nici într-o relație de prietenie, nici de căsnicie, de familie… în orice relație faptul că așteptările tale sunt depășite în sens negativ de realitate nu poate fi ceva plăcut!

Pe o scară de la 1 la 10, te doare spre 11! Dar, dacă ești un om puternic înțelegi situația, pui fiecare personaj din poveste la locul său și îți vezi de drum. Eu nu văd deloc necesitatea de a dramatiza lucrurile în viață.

Niciun divorț nu este o dramă, este o realitate. Noi oameni sunt împreună atât timp cât își fac bine unul altuia, construiesc ceva împreună și cât nu se mai înțeleg, părerea mea e să-și vadă fiecare de drum, pentru că pot fi fericiți separat și pot fi total nefericiți dacă ar sta forțat, în continuare, împreună. E o alegere până la urmă! Eu am hotărât să fiu fermă, trăiesc bine și frumos cu cineva, suntem împreună… se întâmplă să nu mai fie așa, ne luăm la revedere”, a spus Andreea Marin, la Kanal D. 

Intrebata daca Lavinia Pirva este copia sa fidela, prezentatoarea a marturisit ca e nu vede acest lucru: “Poate că există o asemănare fizică, dar eu nu văd niciun om întreg la minte care să caute un alt partener care să caute un partener numai fiindcă seamănă sau nu cu cel anterior. Nu cred în asta. Poate să fie doar o potrivire. Nici gând ca partenerul meu de la acea vreme să semenea cu fostul meu soț, eu nu am văzut deloc vreo asemănare. Astăzi, haideți să venim la realitate, eu consider că este foarte bine fiecare dintre noi și că fiecare este exact acolo unde îi este locul și cu cine îi este dat să fie. Este cât de poate de limpede și până la urmă e singurul adevăr important că acesta e drumul pe care trebuia să-l parcurgă fiecare și nu am niciun regret!

Eroare RSS: https://www.fanatik.ro/cross/haihui is invalid XML, likely due to invalid characters. XML error: Mismatched tag at line 6, column 8

Sunt fericită astăzi! Nu stau să mă uit în trecut și cred că fiecare poveste din viața noastră are un rol!”