Legatura secreta dintre Madalina Manole si Maria Dragomiroiu. Totul a iesit acum la iveala

Legatura secreta dintre Madalina Manole si Maria Dragomiroiu
Legatura secreta dintre Madalina Manole si Maria Dragomiroiu

Legatura secreta dintre Madalina Manole si Maria Dragomiroiu a iesit acum la iveala. Putina lume stia acest lucru, iar cel care a rupt tacerea despre relatia celor doua artiste este chiar fratele mai mic ai “fetei cu parul de foc”, Marian Manole. La mai bine de 10 ani de la moartea artistei, inca au ramas multe mistere nedeslusite legate de viata ei.

Citeste si: O femeie a gasit o sticla de apa pe capota masinii. Dupa ce si-a dat seama ce inseamna, s-a cutremurat!

Se pare ca intre Madalina si Maria era o prietenie extrem de stransa. Nu doar ca se intelegeau de minune, ci erau chiar cele mai bune prietene, asa cum a dezvaluit acum Marian. Se numeau reciproc “sora mea”, iar sotii lor se intelegeau si ei destul de bine. Fratele regretatei cantarete a postat pe Facebook o fotografie de colectie.

Legatura secreta dintre Madalina Manole si Maria Dragomiroiu

”Cele mai bune prietene, surorile, cum isi spuneau, alaturi de sotii lor”, a scris Marian Manole pe Facebook, conform spynews.ro. In imagine, pe langa Madalina si Maria, apar si sotii lor. In momentul acela, “fata cu parul de foc” era sotia lui Serban Georgescu, prima mare iubire din viata ei.

Citeste si: O femeie si-a dat valul jos, dupa 19 ani. Oamenii s-au ingrozit cand au vazut cum arata chipul ei

Legatura dintre cele doua cantarete nu s-a rezumat la viata personala. Au colaborat inclusiv pe plan profesional, interpretand impreuna mai multe melodii celebre. Ori de cate ori a fost intrebata de Madalina Manole, Maria Dragomiroiu a avut doar cuvinte de lauda la adresa acesteia.

Biletul de adio lasat de Madalina Manole. Cutremurator ce a cerut pentru copilul ei, inainte sa moara

In urma cu 10 ani, o veste trista a zguduit Romania: Madalina Manole a murit. In urma ei, indragita cantareata a lasat un bilet de adio. In randurile scrise in el, “fata cu parul de foc” isi explica gestul si multumeste familiei.

Despre parintii ei, „fata cu parul de foc” spunea ca sunt cei mai buni oameni din lume si ca au facut extrem de multe sacrificii in viata pentru ea. Mai mult decat atat, Madalina Manole le cere parintilor sa nu o judece si sa-si continue viata de dragul nepotelului lor.

Citeste AICI biletul de adio.