Lidia Buble a rupt tacerea! A spus adevarul despre Daliana, noua iubita a lui Razvan Simion

razvan simion lidia buble daliada raducan

Razvan Simion si-a gasit alinarea in bratele Dalianei Raducan, fosta arhitecta de la emisiunea Visuri la cheie, difuzata pe Pro TV! Cei doi au venit impreuna la nunta lui Dani Otil, semn ca si-au oficializat relatia.

Cu toate ca a divortat si a format un cuplu frumos alaturi de Lidia Buble, povestea de iubire dintre Razvan Simion si artista s-a incheiat subit.

Fanii au sperat pana in ultima clipa ca se vor impaca, dar matinalul de la Antena 1 si-a refacut viata alaturi de Daliada Raducan, o superba bruneta.

Cu toate ca s-a scris in ultima perioada ca ar fi fost si probleme in relatia lor, Razvan si Daliada par sa fie mai indragostiti ca niciodata.

Chiar si asa insa, unele guri rele nu le dau prea multe sanse, sustinand ca prezentatorul de la Antena 1 este atras de superba bruneta doar pentru ca seamana izbitor de mult cu fosta iubita.

Razvan Simion si Daliana la nunta lui Dani Otil

In urma cu ceva timp, Lidia Buble a vorbit depre relatia dintre Razvan Simion si Daliana Raducan. Cantareata a spus ca Daliana este o norocoasa.

„Nu mai am fluturi in stomac. Au aparut si articole cu noua iubita. Nu am fost tentata sa o urmaresc pe ea. Nu sunt geloasa, ma iubesc foarte mult si am mare incredere in mine. E un om foarte fain. E o norocoasa”, a declarat Lidia Buble, despre actuala iubita a lui Razvan Simion.