Lidia Buble, umilita la TV de Razvan Simion! Matinalul Antena 1, dezvaluire rusinoasa despre fosta iubita

Lidia Buble, umilita la TV de Razvan Simion!
Lidia Buble, umilita la TV de Razvan Simion!

Se pare ca nu a fost totul roz ca-n Paradis in relatia dintre Lidia Buble si Razvan Simion! Prezentatorul de la Antena 1 a facut acum o dezvaluire umilitoare despre fosta lui iubita, spre socul celor care se uitau la TV. Ce a putut sa spuna in direct?

In platou a inceput o discutie despre problemele dintr-un cuplu. La un moment dat, Razvan a profitat de aceasta ocazie si a facut o marturisire rusinoasa despre Lidia. Se pare ca povestea lor de iubire a fost presarata cu mai multe obstacole decat parea initial.

Citeste si: Cutremur in televiziune! Antena 1 planuieste sa il dea afara de la Neatza cu Razvan si Dani

Lidia Buble, umilita la TV de Razvan Simion!

Se pare ca intre cei doi fosti iubiti aparea certuri frecvente din cauza… destinatiilor de vacanta! Mai mult decat atat, remarca facuta de Razvan Simion este cu atat mai dura pentru Lidia Buble pentru ca vedeta Antena 1 a tinut sa precizeze ca noua iubita nu ii da batai de cap din aceasta cauza.

„Eu de un an si ceva nu am probleme de genul asta, un an si ceva, de genul unde sa merg in vacanta”, a anuntat Razvan Simion, in cadrul emisiunii Neatza cu Razvan si Dani, de la Antena 1.

Citeste si: Ce e este, de fapt, misofonia, boala de care sufera Delia. Este extrem de rara si nu poate fi controlata

Adevaratul motiv pentru care Razvan Simion s-a despartit de Lidia

Multa lume s-a intrebat care este adevaratul motiv pentru care Razvan Simion s-a despartit de Lidia Buble. Chiar daca nu au oferit atat de multe detalii, acum se pare ca prezentatorul de la Antena 1 a scapat porumbelul chiar la TV! Ce a dezvaluit, fara sa isi dea seama, despre relatia lor esuata?

Citeste AICI toate detaliile!