Acum, cantaretul se bucura de viata de familie alaturi de iubita si de fetita lor. Insa, Liviu Varciu mai are o fiica, dintr-o relatie anterioara: pe Carmina. Tanara a ajuns deja la varsta de 19 ani, planuieste sa se mute permanent in Capitala si sa devina jurnalist.

Insa, nu are cuvinte frumoase de spus la adresa faimosului ei parinte. Chiar daca este extrem de dezamagita de Liviu Varciu, Carmina tot mai spera ca relatia lor mai are sanse sa fie reparata. Se pare ca artistul i-a promis ca ii cumpara un apartament si o masina, dar ulterior s-ar fi facut ca ploua.

Citeste si: Bucurie uriasa in showbiz! Vedeta Antena 1 este insarcinata. Cum a facut anuntul

Liviu Varciu, umilit public de fiica lui, Carmina! Ce a putut sa dezvaluie tanara

Carmina crede ca va locui tot cu chirie in Bucuresti. Apartamentul pe care a anuntat Varciu ca il ia pentru fiica lui cea mare era doar un imobil pentru care a facut reclama. Mai mult decat atat, desi a luat carnetul de conducere, Carmina nu a primit pana acum masina promisa de tatal ei.

Citeste si: Mirela Vaida, inlocuita la Acces Direct! Vedeta Antena 1 a facut anuntul: ‘Plec!’

„Da, ma mut in Bucuresti dar nu mi-a cumparat tata apartament. Cel mai probabil o sa locuiesc cu chirie. In ceea ce priveste apartamentul, el a facut reclama la el si cam asta a fost tot. Nu, nu mi-a cumparat apartament sau cum se zvonea ca a cheltuit 100.000 de euro pe el. O astept (n.r. masina) de 2 luni.

Am luat permisul de conducere de trei luni aproape si mi-a promis ca imi cumpara masina in ziua in care am implinit 18 ani”, a declarat Carmina, pentru Redactia.

Citeste si: Antena 1 planuieste sa il dea afara de la Neatza cu Razvan si Dani