Majorarea taxelor. Florin Citu, anunt important pentru romani

Majorarea taxelor. Florin Citu, anunt important pentru romani
Majorarea taxelor. Florin Citu, anunt important pentru romani

Majorarea taxelor. Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu a facut un anunt asteptat de romani. El da asigurari ca taxele nu vor creste pana la finalul anului. De asemenea, nu vor creste nici in primele luni ale lui 2021. Citu sustine ca aceasta majorare nu este necesara deoarece exista deja solutii de finantare a cheltuielilor necesare in Romania, in toata aceasta perioada.

Ministrul din Guvernul Orban a postat pe pagina sa de Facebook o inregistrare video cu un ”mesaj important pentru romani”, dupa cum sustine chiar el.

Majorarea taxelor. Florin Citu, anunt important pentru romani

“Nu crestem taxele. Am spus: nu vom creste taxele in aceasta perioada si nici in viitor. Nu este un moment pentru a creste taxele. Noi credem intr-o economie liberala, cu impozite mici, putine, dar pe care le plateste toata lumea. Trebuie sa aveti incredere! Din pozitia de ministru al Finantelor va spun ca nu vor creste taxele nici pana la finalul acestui an, nici anul urmator”, afirma Citu, despre majorarea taxelor.

Mesaj important pentru români

Mesaj important pentru români#RomâniiTrebuieSăȘtie

Publicată de Florin Cîţu pe Joi, 15 octombrie 2020

Majorarea taxelor. “Avem deja solutii de finantare pentru acest an si sunt pregatite solutii de finantare pentru anul viitor pentru a finanta toate cheltuielile de care avem nevoie in aceasta perioada dificila.Romania, alaturi de celelalte economii, trece prin momente dificile. Economia globala trebuie sa isi revina. Trecem printr-o criza de sanatate, care nu s-a terminat si nu stim cat va continua”, a mai spus ministrul.

Majorarea taxelor. “In aceasta perioada, Romania trece printr-o campanie electorala si stiu ca sunteti bombardati zilnic de sute de mesaje care nu au niciun fel de sustinere in realitate. In special mesaje despre sanatatea economiei. Din pozitia de ministru al Finantelor Publice sunt aici sa va spun care este situatia reala a economiei si v-am spus acest lucru tot timpul. Am spus mereu: incredere, transparenta, profesionalism. In tot acest an nu a existat nicio problema pentru care sa nu avem solutii”, sustine ministrul Florin Citu.

Majorarea taxelor. “Chiar daca am fost prinsi cu rezerva de stat pe zero am gasit solutii, am gasit si masti si dezinfectant pentru a putea tine oamenii sanatosi. Am gasit resurse pentru plata somajului tehnic, pentru a sustine companiile. Am negociat cu sistemul bancar cea mai generoasa masura de anulare a ratelor. Nu exista probleme fara solutii”, si-a incheiat el discursul, conform Digi24.